Körösladányi MSK

Kezdődik elölről ­– Szeghalom csapatát fogadjuk az alapszakasz első visszavágóján

Hazai környezetben fejeztük be az alapszakasz első felét, hazai pályán kezdjük meg a második felvonást is, melyben a visszavágóké lesz a főszerep. Csapatunk a Szeghalom együttesét látja vendégül, ősszel csak döntetlenre futotta ellenük idegenben.

 

Bizakodva tekinthetünk előre a bajnokság alapszakaszának felénél. Nem is olyan rég kezdődött a szezon, számunkra Szeghalmon, ahol csak döntetlent tudtunk elérni. Utólag ez csalódást jelent, az ott hagyott két pont például nagyon hiányzik most. Hazai pályán ennél többre számítunk, hiszen az edzőváltáson átment szomszédvár ellen megpróbálunk nyerni saját közönségünk előtt. Egyszerű dolgunk természetesen még úgy sem lesz, hogy jelenleg soros ellenfelünk kapta a legtöbb gólt a bajnokságban, és csupán az utolsó bennmaradó helyen állnak. Az ilyen rangadók általában kiélezettek szoktak lenne, így volt ez augusztusban is.

Együttesünk szerepléséről néhány szót ejtve: ötödik mérkőzésünket nyertük meg zsinórban szombaton, hazai pályán pedig ebben a szezonban eddig mindig győztünk. A bajnoki visszavágókhoz érve ismét értékes három pont lesz a tét számunkra, hisz pár héten belül jönnek ismét a komoly rangadók, amik a dobogót is befolyásolhatják, így az alsóházi csapatok ellen nem nagyon veszíthetünk pontokat. Ellenfelünknél a múlt héten kiállított Tatár Sándor szombaton biztosan nem lép pályára, ellenben a két legtöbb gólt szerző játékos ott lehet a pályán hétvégén. László A. és Tóth G. egyaránt négy-négy gólt szereztek eddig.

A mieinktől várjuk a jó folytatást és az eredményes játékot, az utóbbi hetek sikereinek útjáról nem szabad letérni most sem. A találkozó érdekessége, hogy az egymás elleni mérlegben még mindig ellenfelünk áll jobban, tizenhárom mérkőzésből csupán hármat sikerült eddig megnyernünk, ami viszont biztos, hogy gólokban gazdag meccsek születnek általában a két fél összecsapásán. Bízunk benne, hogy a 12. fordulóban meg lesz a negyedik körösladányi siker a Szeghalom ellen. Hajrá Ladány, hajrá fiúk!!!

2017. október 28., 14:30
Körösladányi MSK – Szeghalmi FC

Örökmérleg:

Körösladányi győzelmek: 3
döntetlen: 5
Szeghalmi győzelmek: 5

Szeghalom – Körösladány 2-2 (2017)
Szeghalom – Körösladány 4-6 (2017)
Körösladány – Szeghalom 4-4 (2016)
Szeghalom – Körösladány 2-2 (2016)
Körösladány – Szeghalom 3-1 (2015)
Körösladány – Szeghalom 2-1 (2015)
Szeghalom – Körösladány 2-1 (2014)
Szeghalom – Körösladány 2-2 (2013)
Körösladány – Szeghalom 2-2 (2013)
Szeghalom – Körösladány 4-1 (2011)
Körösladány – Szeghalom 0-1 (2010)
Szeghalom – Körösladány 3-1 (2010)
Körösladány – Szeghalom 1-3 (2010)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 − 10 =