Körösladányi MSK

Lapok, góllövők – Tizenegy mérkőzésen tíz játékosunk szerzett gólt

Aki nem figyelt, az könnyen lemaradt két gólról múlt hétvégén, hiszen a Vésztő ellen két perc alatt szereztünk két találatot, amivel megnyertük a hazai rangadót. Két gólszerzőnk pedig a bajnokságban a forduló előtt még egy-egy találattal álló Ruzsa és Takács voltak.

 

Az alapszakasz felénél jól áll csapatunk, huszonhárom gólt rúgtunk tizenegy mérkőzésen, összesen pedig tíz játékosunk volt eddig eredményes. Ez azért is érdekes, mert ez azt jelenti, hogy nincs igazán kiemelkedő góllövőnk, csapatként tudunk eredményesek lenni, mindig más ér oda a befejezésekhez. Múlt hétvégén Ruzsa L. és Takács B. szerzett egy-egy gólt, így ők már a bajnokságban két találatnál járnak, góljaikkal pedig három pontot szereztünk hétvégén.

4 gólos – Kéki Csaba, Laksteter Jován

3 gólos – Knyihár Dániel

2 gólos – Papp Zsolt, Burai I. Dávid, Ruzsa Zoltán, Takács Balázs

1 gólos – Viczián Dániel, Zsíros Péter, Hajdu Zsolt


Lapok terén szerényen teljesítettünk hétvégén, ami ebben az értelemben pozitív, hiszen egyetlen sárgát gyűjtöttünk be, azt pedig Knyihár D. kapta, aki így harmadikként csatlakozott a három sárgával rendelkező játékosaink közé. Az utánpótlásban múlt héten kiállított Almási B. még hónap végéig eltiltását tölti.

3 sárgás – Paulik Ádám, Zsömbörgi Márton, Knyihár Dániel

2 sárgás – Viczián Dániel, Kristóf Gergő, Burai I. Dávid, Ruzsa Zoltán, Laksteter Jován

1 sárgás – Kéki Csaba, Zsíros Péter, Hajdu Zsolt

1 piros – Papp Zsolt

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 + 10 =