Körösladányi MSK

Az őszi szezon legkeményebb mérkőzése következik

Szombaton érkezik a Méhkerék, ami azt jelenti, hogy az őszi idény legkeményebb rangadója következik számunkra, de talán úgy is mondhatnánk, hogy a bajnokság legjobb rangadója következik hétvégén. Együttesünknek lesz miért visszavágnia, meg ugye a bajnokság szempontjából is értékes pontokat osztanak ezen a meccsen.

 

A Méhkerék hat, csapatunk pedig nyolc mérkőzéses győzelmi szériában van jelen pillanatban, azonban listavezető ellenfelünk csupán egyszer botlott eddig a bajnokságban, a második Békéscsabai Előre II. győzte le őket. Mi remek formában vagyunk, ám a bajnokság elején négy pontvesztés is becsúszott, egy éppen a Méhkerék ellen, akiknek az otthonában három-nullra kikaptunk. Azon a mérkőzésen egyébként minden esélyünk megvolt a győzelemre, az eredmény ellenére sokkal szorosabb találkozót vívtunk. Már csak ezért is bízik mindenki abban, hogy hazai pályán simán lehet esélyünk a visszavágásra.

Az őszi idény vége rohamosan közeledik, már csak három forduló van hátra, igaz ez nem azt jelenti, hogy a szezon fele véget is ér, hiszen az alapszakasz csak tavasszal fejeződik be. A szombati mérkőzés tétje óriási. Ha a Méhkerék nyerni tud hétvégén, akkor az alapszakaszban az első hely felé nagy lépést tesznek, ellenben ha csapatunk aratna sikert, akkor a listavezető előnye négy pontra olvadna, ami izgalmasabbá tenné az alapszakasz végét, illetve a rájátszás elejét. Hasonlóan az odavágóhoz, most is korábbi csapattársak játszanak majd egymás ellen, ami tovább fokozza a találkozó hangulatát.

A két csapat közös múltja alapján a méhkeréki sikerek felé billen a mérleg, hiszen csapatunk csupán egyszer nyert soros ellenfele ellen, viszont hétvégén ezt szeretnénk kettőre gyarapítani, egyben jelezni, hogy bárkivel felvesszük a versenyt ebben a bajnokságban. Fodor mester csapatából egyébként csak Zsíros nem játszik hétvégén, ő még mindig sérüléssel bajlódik. A többiek remélhetőleg átmentik a Kondoros elleni lendületet, ami elég lehet ahhoz is, hogy a Méhkeréket legyőzzük. Hajrá fiúk, hajrá Ladány!!!

2017. november 18., 13:00
Körösladányi MSK – Méhkeréki SE

foci

A Körösladányi MSK közleménye a vendég szurkolók felé:

Tisztelt Méhkeréki Szurkolók!

A 2017. november 18-án 13 órai kezdettel rendezendő Körösladányi MSK-Méhkeréki SE labdarúgó mérkőzésre a várható nagy érdeklődés miatt a rendezőség vendégszektort alakít ki, az MLSZ vonatkozó szabályzata szerint.
A vendégszektort a Tüköry Lajos Általános Iskola kastélyépületének főbejáratán át lehet megközelíteni a Wenckheim utcáról, itt pénztár és büfé is fog üzemelni 12 órától a mérkőzés befejezéséig!

Kérjük a vendég szurkolókat, hogy kizárólag ezt a bejáratot használják!

A jegyár 500.- Ft/fő.

Örökmérleg

Méhkeréki győzelem: 7
döntetlen: 3
Körösladányi győzelem: 1

Méhkerék – Körösladány 3-0 (2017)
Méhkerék
– Körösladány 2-0 (2016)
Körösladány – Méhkerék 1-2 (2015)
Körösladány – Méhkerék 2-3 (2015)
Méhkerék – Körösladány 1-3 (2014)
Méhkerék – Körösladány 3-3 (2014)
Körösladány – Méhkerék 1-1 (2013)
Körösladány – Méhkerék 0-1 (2011)
Méhkerék – Körösladány 6-1 (2010)
Méhkerék – Körösladány 4-1 (2010)
Körösladány – Méhkerék 1-1 (2009)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 5 =