Körösladányi MSK

Tíz emberrel is partnerei voltunk a Méhkeréknek, fontos három pontot szereztünk

Remek iramú mérkőzést játszott a két dobogós csapat Körösladányban. Korán vezetést szereztünk, amire korán jött is a válasz, majd 2-1-s állásnál, már a 29. percben emberhátrányba kerültünk, ennek ellenére a lefújáskor mi örülhettünk a három pontnak.

 

Nagy iramban kezdődött a találkozó, már az első percekben veszélyben forogtak a kapuk, az 5. minutumban pedig megszületett az első gól is. Papp Zs. ellen szabálytalankodtak a vendégek, amiért szabadrúgást kaptunk elég jó helyről, körülbelül 18 méterre a kaputól. A lehetőséget Hajdu Zsolt értékesítette, szép találat volt. (1-0) Sokáig nem tartott az előnyünk, hiszen Komlósi Miklós a 12. percben egy előrevágott labdára csapott le, Nagy B. pedig a tizenhatoson kívül becsúszva próbált szerelni, de a laszti a támadó előtt maradt, akinek üres kapura már nem volt nehéz dolga. (1-1)

Elég sok esemény történt a mérkőzés elején, hiszen hét perc múlva újabb gólnak örülhettünk. Papp és Kristóf remekül kényszerítőzött, utóbbit pedig a vendégek kapusa elütötte a tizenhatoson belül, amiért büntetőt kaptunk. A pontrúgást Ruzsa Zoltán magabiztosan értékesítette. (2-1) Ezután remek hangulatban folytatódott a találkozó, a 29. percben pedig Paulik Ádám megkapta második sárgáját, így tíz emberrel folytattuk a játékot. A kiállítás után megítélt szabadrúgást Nagy G. a sorfalba lőtte. Ezután Nagy kapusunknak volt még egy bravúrja, de a füvön megcsúszó labdát bravúrral hárította egy fejes után.

A második félidőben taktikát váltottunk, hiszen emberhátrányban folytattuk a találkozót. Csapatunk kissé visszább állt, ezért a második játékrész elején a Méhkeréknél volt többet a labda. A csereként beálló Vass lehetőségénél például bravúrral védett kapusunk, majd az 57. percben ismét Vass volt a főszereplő, szélen ment el, a középre lőtt labdájára pedig Kovács György üresen érkezett, és egyenlített. (2-2) A kezdeti Méhkerék dominancia negyedóra után alább hagyott, csapatunk előtt pedig több helyzet is adódott. Papp Zs. bal oldalról leadott lövése csak kicsivel kerülte el a kaput, de Hajdunak is volt két lehetősége, mindkettő kicsivel ment kapu mellé.

A 76. percben aztán Burai ellen szabálytalankodtak az oldalvonalnál, amiért szabadrúgást kaptunk. A labda mögé Kristóf Gergő állt, ő pedig a hosszú felsőbe tekerte a labdát, ezzel újra nálunk volt az előny. (3-2) A hátrányba kerülő vendégek próbáltak volna egyenlíteni, de csapatunk tíz emberrel is partiban maradt – csakúgy mint a mérkőzés közel 55 perce alatt -, a 83. percben viszont létszámban kiegyenlítődött a meccs, hiszen Krajcs Gábor második sárgával a kiállítás sorsára jutott. A hajrában már egyik csapat sem tudott eredményes lenni, így Körösladányban maradt a három pont szombaton.

Összességében szombaton jobban teljesítettünk, mint a Méhkerék, emberhátrányban is teljes értékű ellenfelei voltunk a listavezetőnek. Győzelmünk megérdemelt volt, hátrányunk így már csak négy pont az első Méhkerékkel szemben, míg a második Előre II. csapata két pontra van tőlünk. Jövő héten idegenben, a Mezőhegyes otthonában folytatjuk a bajnokságot.

Körösladányi MSK – Méhkeréki SE 3 – 2 (2 – 1)
Gólszerzők:
Hajdu Zs. az 5., Ruzsa Z. (11-esből) a 19., Kristóf G. a 76. ill. Komlósi M. a 12. és Kovács Gy. az 57. percben.
Sárga lap: Kéki Cs. a 80. ill. Boros Á. a 4., Piti L. a 15., Fülöp T. a 25., Sztojka Á. a 40., Wéber L. az 54. és Ruzsa Sz. a 83. percben.
Kiállítva: Paulik Á. a 29. ill. Krajcs G. a 83. percben.
Jók: az egész hazai csapat ill. Wéber L.

500 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. — Ruzsa Z., Viczián D., Knyihár D. (Zsömbörgi M. a 92’), Kéki Cs., Takács B. (Juhász D. a 39’), Papp Zs., Kristóf G., Paulik Á., Burai I. D. (Laksteter J. a 87’), Hajdu Zs. (Farkasinszki L. a 94’)

Vezetőedző: Fodor Sándor

Méhkeréki SE: Vasas G. — Boros Á. (Vass A. a 46’), Komlósi M., Szabó Cs., Wéber L., Nagy G., Piti L. (Kovács Gy. a 46’), Sztojka Á. (Popovics M. a 71’), Ruzsa Sz., Fülöp T. (Krajcs G. a 46’), Geiger N.

Vezetőedző: Bíró Róbert

Fodor Sándor: A mai mérkőzésen olyan teljesítményt nyújtott csapatunk, amire az eddig eltöltött idő után nagyon büszkék lehetünk. Emberhátrányban is tudatosan és győzelemre játszottunk. Háromszor vezettünk a mérkőzés folyamán, nagyon sok kontralehetőségünk adódott, ezért megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Bíró Róbert: A hazaiak sikere teljesen megérdemelt, sokkal többet tettek a győzelemért, mint mi.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 3 =