Körösladányi MSK

A mérkőzések hajrájában voltunk a legeredményesebbek ősszel

Érdekes statisztikát készítettünk el, melyben azt vizsgáltuk meg, hogy a mérkőzések melyik szakaszában mennyiszer volt eredményes együttesünk. Ebből kiderül, hogy a legtöbb gólt a hajrában szereztük.

 

Az őszi szezon során harmincnyolc gólt szerzett csapatunk, ez pedig azt jelenti, hogy meccsenként 2,2 találatot szereztünk átlagosan. A mezőnyben ennél négy csapat is többet szerzett, a felsőházban csak a Rákóczi Vasast előzzük meg e tekintetben. Ősszel a Szeghalom csapatának lőttük a legtöbb (6) gólt, míg csak egy alkalommal, Méhkeréken nem tudtunk eredményesek lenni. A lejátszott tizenhét mérkőzésből nyolcon nem kaptunk gólt.

A mi 38 rúgott találatunkból csupán egy volt öngól, a szezonnyitó Szeghalom elleni meccsen. A szerzett találatokat negyedórás periódusokba soroltuk be, melyből látszik, hogy az összecsapások hajrájában (az utolsó negyedórában) vagyunk a legeredményesebbek, míg meglepő módon a 61. és 75. perc között nagyon kevés gólt szereztünk. Természetesen a hajrában szerzett sok góloknak köszönhetően a találatok 57 százalékát a második félidőben szerezzük.

Íme a részletes kimutatás:

1. és 15. perc között: 5 gól
16. és 30. perc között: 4 gól
31. és 45. perc között: 7 gól
46. és 60. perc között: 6 gól
61. és 75. perc között: 3 gól
76. és 90. perc között: 12 gól
öngól: 1

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × 2 =