Körösladányi MSK

Amatőr Díjátadó Gála: Fodor S. és Papp Zs. is a jelöltek között

Idén februárban újra megtartják az Amatőr Díjátadó Gálát, melyen a 2017-es év legjobbjait keresik. A klubok szavazatai alapján a bő (hatos) listák már nyilvánosságra kerültek, végül ebből a hatos névsorokból derül ki az, hogy kik lesznek a dobogósok, akik a gálára is meghívást kapnak.

 

Értelemszerűen csapatunk a „legjobb Megye I-es játékos” és a „legjobb Megye I-es edző” kategóriában érintett idén. A játékosoknál Papp Zs. került be a bő listába, olyan játékosok közé, mint Ács Levente (Mezőhegyes), Bajnók Imre (Füzesgyarmat), Somogyi János (Szarvas), Süli András (Kondoros) és Szabó Csaba (Méhkerék). Fodor S. edzőnk is bekerült a legjobbak közé, az ő ellenfelei pedig Bíró Róbert (Méhkerék), Boros Tibor (Füzesgyarmat), Brlás Gábor (Bcs. Előre II.), Janis János (Kondoros) és Rétes Pál (Szarvas) lesznek.

A két hatos csoportra a klubok újra voksolhatnak, a három legtöbb szavazatot kapó jelölt meghívást kap a gálára, de csak ott derül ki, hogy ki lett a végső nyertes. Reméljük ebben az évben legalább egy jelöltünk „állva marad” a gálára is.

A díjátadó gála története során csapatunk már részesült elismerésben nem is egyszer! Tavaly ugyan semmilyen formában nem kerültünk díjazásra, de a 2015-ben nyújtottak után 2016-ban Laksteter J. révén elhoztuk a második legjobb játékos díját, illetve Ilyés Lajos átvehette a „Békés Megye Amatőr Labdarúgásáért” díjat, amit egy évvel korábban már Kardos Károly polgármester is megkapott. A 2013-as esztendő alapján csapatunk a II. Amatőr Díjátadó Gálán elhódította az „Év labdarúgó települése” díjat. A 2013-ban útjára indított gála is tartogatott körösladányi sikereket, hiszen a 2012-es év alapján Bakos J. lett az év Megye II-es labdarúgója, akkori edzőnk, Ladányi R. pedig az év edzője címért szállt harcba, amiben végül harmadik lett. Emellett az első gálán Keresztesi J. is díjazásban részesült, „Az OTP-MOL Bozsik Intézményi programban nyújtott munkájáért” elismerést vehette át.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 2 =