Körösladányi MSK

Hajdu Zsolt: mindenki nevében mondhatom, várjuk már a folytatást!

Még a felkészülési mérkőzések előtt beszélgettünk középpályásunkkal, Hajdu Zsolttal, akit az őszi idényről, a felkészülésről és a tavaszi célokról kérdeztünk. Mint ismeretes jövő héten szombaton már tétmeccset játszunk, az Előre II. ellen idegenben.

 

– ­Úgy gondolom a bajnokság elején még az összeszokás hiányából adódtak olyan pontvesztések, amiket nem szerettünk volna, de ahogy mentünk bele a bajnokságba egyre jobbá és élvezhetőbbé vált a játékunk, ami egy remek sorozatot eredményezett. Összességében elégedett vagyok a csapat őszi teljesítményével. Magam részéről úgy érzem, hogy volt pár gyengébb meccsem, amit gyorsan elfelejtenék, köztük az első jaminai meccset. Összességében viszont úgy gondolom, hogy tudtam hozzátenni a csapat teljesítményéhez, bár a részletes értékelés a teljesítményünkről Fodor Sándor feladata, akinek igen hasznos meglátásai vannak – emlékezett vissza az őszi szezonra Hajdu Zsolt.

Középpályásunkkal még a felkészülési mérkőzések előtt beszélgettünk, kíváncsiak voltunk arra, hogy az ő szemszögéből hogyan értékelné az őszi eredményeket, illetve a felkészülésről is kérdeztünk pár szót: „Sajnos az utolsó előtti fordulóban lábközépcsont törést szenvedtem, emiatt a lábam öt hétig nem terhelhettem. Így ugyan elkezdtem a felkészülést a csapattal, de külön munkát végeztem két hétig, viszont még érzem, hogy van hova visszakapaszkodnom. Az edzések élvezhetőek, természetesebben vannak hosszabb futások is, de a labda mindig központban van. Mindenki nevében mondhatom, várjuk már a folytatást!”

Rohamosan közeleg az idénykezdet, jövő héten szombaton már tétmérkőzést játszunk. Az alapszakasz öt mérkőzését szeretnénk sikeresen megvívni, Hajdu Zsolt is ezen az állásponton van, a rájátszás előtt szerinte a dobogót mindenképpen meg kellene tartanunk. Nehéz mérkőzések várnak ugyan ránk, de futballistánk megfogalmazása szerint nem tarthatunk senkitől, tisztelünk minden csapatot, ugyanakkor mindenkit le is akarunk győzni!

Erre a zárszóra csak annyit írhatunk, hogy legyen így! A csapatra még két edzőmérkőzés vár, csütörtökön és szombaton, a Karcag és a Hajdúszoboszló csapatai ellen, majd február 24-én a Békéscsabai Előre II. ellen megkezdjük a szezont.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 − tizennégy =