Körösladányi MSK

Döntetlennel nyitottuk a tavaszi idényt

Gól nélküli döntetlent játszottunk Békéscsabán, az Előre II. számú csapata ellen. A mérkőzés érdekessége, hogy mindkét fél hibázott egy-egy büntetőt. Szűk fél órát emberelőnyben is játszhattunk, de gólt ma egyik csapat sem szerzett.

 

Lendületesen kezdődött a találkozó, a 8. percben újonc játékosunk, Zelenyánszki az utolsó pillanatban szerelte Mácsait, így a hazai támadás nem fejeződött be lövéssel. Nem így a másik oldalon nem sokkal később, amikor Papp Zs. kilépése után Baráth kapus védett bravúrral. A 15. percben hatalmas lehetőséget kapott az Előre, miután Zsömbörgi a tizenhatoson belül lerántotta Lázát. Ez büntetőt ért természetesen, melyet Miklya a kapufára lőtt, az ismétlése pedig nem talált kaput, így maradt a null-null. A 23. minutumban jártunk, amikor Knyihár remekül fordult le őrzőjéről, majd Pappnak tette vissza a pöttyöst, aki keresztbe lőtte azt a kapu előtt. Sajnos senki sem érte el a labdát, és kaput sem talált a lehetőség.

A 29. percben aztán Lustyik szabadrúgását láthatták a nézők, ez semmi veszélyforrást nem tartogatott, majd Mácsai lövését már Nagy B. biztos kézzel fogta. A hajrába nekünk is volt helyzetünk, amiből a vezetés is meglehetett volna: Burai cselei után Hajdunak passzolt vissza, aki tizenötről kapu fölé tüzelt. Nem ez volt azonban a félidő zárása, hanem Ruzsa remek beadása, ami Knyihárt üresen találta meg középen, de futballistánk nagy helyzetben kapu mellé lőtt.

Bcs. Előre II. - Körösladány 0-0

A második játékrész aztán a lehető legjobban kezdődött számunkra, hiszen alig telt el két perc tizenegyest kaptunk mi is. Knyihárt rántották le az esetnél. A pontrúgást Nagy B. végezte el, sajnos azonban kaput nem talált a lövése. Az 54. percben a másik oldalon Kun próbálkozása szállt kapu fölé, ezután pedig Knyihár távoli próbálkozása nem talált kaput. Az 57. percben Ruzsa oldalról tört be a tizenhatoson belülre, Hajdunak passzolt, de játékosunk elől szögletre mentettek a védők, pedig ebben a helyzetben több is lehetett volna.

A 65. percben Mácsai szabadrúgása után Miklya bevette a kapunkat, de nem volt ok az örömre, mert az asszisztens lest jelzett. Pár perccel később a másik oldalon Pappot rántotta le Babinyecz Balázs gólhelyzetben, így teljesen jogosan szabadrúgást kaptunk, az ellenfél játékosát pedig kiállította a játékvezető. A szabadrúgásból aztán veszély nem lett, és érdekes módon a kiállítás után az események is elfogytak a szűk fél órára. A 70. minutumban Juhász passza után Papp Zs. lőtt volna, de lövésébe beleértek, így a labda lelassult, a kapus pedig könnyedén védett. A 83. percben jártunk már, amikor Papp középre tekerte a pöttyöst, de Knyihár elől a kapus lehúzta azt, ezzel pedig a mérkőzés érdemi része le is zárult.

Ebben a meccsben benne volt a győzelmünk, de a helyzetek ma mindkét kapu előtt kimaradtak. Folytatjuk tovább a munkát, egy hét múlva a Rákóczi Vasas csapatát fogadjuk hazai környezetben.

Békéscsabai Előre II. – Körösladányi MSK 0 – 0
Sárga lap:
Barbu R. a 21., Mácsai L. az 55. ill. Zsömbörgi M. a 16. percben.
Kiállítva: Babinyecz B. (Békéscsabai Előre II.) a 66. percben.

Békéscsabai Előre II.: Baráth B. — Babinyecz B., Barbu R., Kun L., Mácsai L., Balog Zs., Seres B., Miklya M. (Zsilinszki M. a 73’), Láza D., Pusztai A., Lustyik L. (Szatmári I. a 46’)

Körösladányi MSK: Nagy B. — Zsömbörgi M. (Juhász D. a 46’), Ruzsa L., Viczián D., Knyihár D., Papp Zs., Zelenyánszki L., Kristóf G., Zsíros P., Burai I. D. (Laksteter J. a 84’), Hajdu Zs. (Kéki Cs. a 68’)

Vezetőedző: Fodor S.

A mérkőzésről készült képek megtekinthetőek ide kattintva!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 + hat =