Körösladányi MSK

Elmarad a hétvégi Rákóczi Vasas elleni mérkőzés – Frissítve!

Futballpályánk állapota miatt elmarad a hétvégére kiírt Körösladányi MSK – Rákóczi Vasas SE bajnoki mérkőzés. Azonban nem csak a felnőttek nem lépnek pályára, az U19-es találkozót a Versenybizottság központilag halasztotta el.

 

Ez tehát azt jelenti, hogy hétvégén egyik csapatunk sem lép pályára. A felnőtt együttes mérkőzését viszont a szoros program miatt csak hétköznap lehet pótolni, melynek időpontja március 28., szerda lesz. A találkozót este 18 órakor kezdődik. A mérkőzést március 31. napján pótolják a forduló többi mérkőzésével együtt.

Soron következő bajnoki mérkőzésünk: 2018. március 11., Gyulai Termál – Körösladány

Csapataink menetrendje itt megtekinthető!


Frissítés (2018.03.02., 16:50)

Az MLSZ Békés Megyei Igazgatósága a mai napon a következő közleményt adta ki:

HÉTVÉGI BAJNOKI FORDULÓK ELHALASZTVA!

Az éjszaka leesett további hómennyiség, a várható további csapadék és az általános kedvezőtlen, zord időjárás miatt (játékra alkalmatlan pályák, sérülésveszély) az MLSZ Békés Megyei Igazgatósága a hétvége valamennyi felnőtt és U-19 korosztályú bajnoki mérkőzését hivatalból elhalasztja.

Az Igazgatóság eltökélt abban, hogy a mérkőzések pótlását úgy oldja meg, hogy a csapatoknak ne kelljen hétköznap pótolni bajnoki mérkőzéseket, így a fordulók új időpontjai az alábbiak szerint módosulnak:

Megye I. osztály:
Ebben az osztályban június 2-3-ai hétvégén be kell fejezni a bajnokságot, ezért itt a következő módon történik a módosítás.
A rájátszás kezdését egy héttel eltoljuk (2018. április 7-8.. hétvégére)
A most elmaradt 19. forduló mérkőzései az Alapszakasz végén kerülnek bepótlásra.
(Azért nem kerül “megtolásra” a bajnokság, mert az utánpótlás mérkőzések, pályák foglaltsága, buszok rendelése így nem borul fel)
Játéknappá válik 2018. május 1. (27. forduló, keddi nap), ezért a 26. forduló játéknapja 2018. április 28. (szombat), kivéve ha a két csapat megegyezik szombat helyett vasárnapban, (vagy esetleg a keddi napot hétfőre kérik át!)
A 28. fordulótól kezdve a fordulók az eredeti időpontban maradnak!

Tehát röviden, a most hétvégi fordulót az alapszakasz végén rendezzük meg, a rájátszás egy hetet csúszik és május 1. játéknappá válik.

Megye II. osztály:
Ebben az osztályban június 2-3-ai hétvégén NEM kell befejezni a bajnokságot, ezért itt a következő módon történik a módosítás.
A most elmaradt 19. forduló mérkőzései az Alapszakasz végén kerülnek bepótlásra.
(Azért nem kerül “megtolásra” a bajnokság, mert az utánpótlás mérkőzések, pályák foglaltsága, buszok rendelése így nem borul fel)
A rájátszás kezdését egy héttel eltoljuk (2018. április 7-8. hétvégére)
A csúsztatott rájátszás miatt a bajnokság a 2018. június 9-10-ei hétvégén záródik, tehát egy hetet csúszik a befejezés.

Május 1.
A megye I. osztályú bajnoki forduló május 1-jére kerülése további átszervezéseket generál.

A Békés Megyei Kupa 4. fordulója (8 között) átkerül 2018. május 9. szerdára, elődöntője pedig 2018. május 23. szerdára
Ugyanekkor Békés Megyei Ifi Kupa elődöntők is vannak, ezeknél a pároknál látni fogjuk, hogy ütközik-e felnőtt bajnokival az aznapi játék és az gondot jelent-e, tehát velük később egyeztetünk!
A május 1-ei Megye III. osztályú forduló mérkőzéseinek kezdési időpontját az Igazgatóság 13:00 órára módosítja az esetleges játékvezető hiány miatt, a Megye I. osztályú bajnoki mérkőzések kezdődnek majd 17:00 órakor

U-19
Az elhalasztott Kiemelt és Területi csoportok fordulóinak pótlását az Igazgatóság – sajnos – a 2018. május 5-6-ei (középiskolai ballagás) hétvégéjére halasztja, bízva abban, hogy a vasárnapot már kevésbé érintik a ballagások.

Ahol mégis lesz egyeztetési probléma, ott a következő alternatív játéknapokban egyezhetnek meg a csapatok:
Ha a felnőtt bajnoki fordulók ellenére nem okoz gondot a játék az U-19-es csapatoknak, akkor a 2018. május 1. (kedd) játéknap felhasználható.
2018. április 21. (szombat) munkanap és iskolai nap, de ezen a napon lehet kezdeni már 17:00 órakor, adott esetben ez a nap is lehetőséget biztosít alternatívaként!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat − négy =