Körösladányi MSK

Okányban játszunk kupamérkőzést szerdán

A Békés Megyei Kupa sorozat 2. fordulója következik szerdán, ahol csapatunk ellenfele a Megye II-es Okány lesz. Az 1. fordulóban kiemelés (országos kupában szerepeltünk) miatt nem léptünk pályára.

 

A második fordulóval folytatódik a Békés Megyei Kupa, ahol az ellenfelünk a második vonalban kiválóan szereplő Okány csapata lesz. Az okányiak az északi csoport harmadik helyén fejezték be az alapszakaszt, csupán három együttes tudta őket legyőzni. Eddigi eredményeik alapján nehéz elképzelni, hogy a szezon végén nem érnének oda a dobogóra. Együttesünk is a felsőházban folytatja majd a rájátszást, egy osztállyal feljebb.

A két csapat nem sokszor találkozott egymással, általában nem egy osztályban voltunk kupaellenfelünkkel. Mindenesetre a hat egymás elleni mérkőzésen négy körösladányi és két okányi siker született. Érdekesség, hogy a hat mérkőzésen csak egyszer történt vendégsiker.

A kupamérkőzésen csak győzelem esetén jutunk tovább, döntetlennél az alacsonyabb osztályú csapat – ebben a párosításban az Okány – kerül a következő fordulóba. A Megye II-es dobogós gárda ellen nem lesz egyszerű dolgunk, viszont jó lenne bekerülni a következő fordulóba. Hajrá Ladány!!!

2018. április 4., (szerda) 17:00
Okányi KSK – Körösladányi MSK

Örökmérleg

Okányi győzelmek: 2
döntetlenek: 0
Körösladányi győzelmek: 4

Előző mérkőzések:
Körösladány – Okány 4-2 (2012)
Okány – Körösladány 0-3 (2011)
Okány – Körösladány 1-0 (2007)
Körösladány – Okány 6-0 (2006)
Okány – Körösladány 6-1 (2006)
Körösladány – Okány 1-0 (2005)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 − nyolc =