Körösladányi MSK

A 70. percben méhkeréki vezetésnél szakadt félbe a mérkőzésünk

Az időjárás nem kegyelmezett a forduló Megye I-es rangadójának, hiszen nem fejeződött be csapatunk Méhkerék elleni találkozója. A 70. percben 1-0-s vendég vezetésnél rendkívüli szünetet rendelt el a játékvezető, a hosszas várakozás után azonban hiába enyhült az eső, a pálya játékra alkalmatlanná vált, így a 70. percben véget ért a találkozó.

 

A mérkőzés első negyedórája csapatunké volt, hiszen többször is eljutottunk a méhkeréki kapuig, ahol vagy szögletre mentettek a védők vagy a kapus kezeiben haltak el a beadások, majd a 15. percben Sztojka a másik oldalon nagy helyzetet hagyott ki. A játékos közelről tudott kapura fordulni, de lövését Nagy kapus bravúrral védte. Pár perc múlva Papp Zs. is helyzetbe került, lövése pedig a kapuba tartott, ám egy vendég láb még beleért a próbálkozásba, így végül fel tudtak szabadítani a méhkerékiek.

A folytatásban is egy helyzetváltás következett a félidő derekán: tőlünk Hajdu adott remek labdát Burainak, aki elől Szabó mentett, a méhkerékiek pedig szabadrúgásból próbálkoztak, ám ebből sem lett veszély, szögletre tisztáztunk. A 29. percben Kristóf beadása tűnt veszélyesnek, ám Knyihár elől a kapus lehúzta a lasztit. A 40. minutumban aztán nagy helyzet maradt ki, hiszen Takács remek passzt kapott Papptól, játékosunk pedig keresztbe lőtte a labdát a kapu előtt, Knyihár kisodródva viszont csak az oldalsó lécet találta el.

A második játékrész egy vendég próbálkozással indult, Sztojka a hosszún tudott fejelni egy beadást követően, de a kaput nem találta el. Ezután hatalmas esőzésben folytatódott a játék, az 55. percben Nagy szabadrúgását vágtuk ki a vendég támadók elől, a 60. percben pedig a szerencse is a vendégekhez szegődött. Egy oldalról érkező beadás két játékosunk lába alatt is elment a vizes talaj miatt, Sztojka Ádám pedig érkezett és nem is hibázott. (0-1) A gól után szinte egyből újabb dolga akadt Nagy kapusnak, egy kontra végén kellett résen lennie.

A 66. percben még egy szabadrúgást elvégzett a Méhkerék, amiből veszély nem lett, ezután pedig a 70. percben félbeszakította a mérkőzést a játékvezető, az időjárási körülmények miatt. Hosszas várakozás után ugyan a vihar elment a pálya felől, viszont a nagy mennyiségű eső miatt a pálya játékra alkalmatlanná vált, így már nem folytatódott a mérkőzés. Ennek értelmében a találkozó további sorsáról a Versenybizottság fog dönteni. Ennek értelmében jelen állás szerint jövő héten pontszerzési kényszerben leszünk Szarvason, ha a dobogóra oda szeretnénk érni.

Körösladány - Méhkerék 0-1 (félbeszakadt)

Körösladányi MSK – Méhkeréki SE 0 – 1 (0 – 0) – a 70. percben a pálya alkalmatlansága miatt félbeszakadt
Gólszerző:
Sztojka Á. a 60. percben.

Körösladányi MSK: Nagy B. — Kéki Cs., Ruzsa Z., Zsömbörgi M., Kristóf G., Zelenyánszki L., Knyihár D., Takács B., Hajdu Zs., Papp Zs., Burai I. D.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Méhkeréki SE: Pintér — Boros, Szabó Cs., Wéber, Ruzsa Sz., Fülöp, Kovács Gy., Nagy G., Komlósi, Vass, Sztojka Á.

Vezetőedző: Bíró Róbert

➡ A mérkőzésről készült képgaléria elérhető ide kattintva.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kilenc + tizennégy =