Körösladányi MSK

A pályán elért eredmény marad a Méhkerék elleni meccsünk végeredménye

Már vasárnap összeült a Versenybizottság, hogy a félbeszakadt mérkőzések végére pontot tegyenek. Csapatunk találkozója a 70. percben szakadt félbe egy-nullás méhkeréki vezetésnél. A Versenybizottság döntése értelmében a pályán elért eredménnyel igazolja a mérkőzés végeredményét, így pedig bajnok a Méhkerék.

 

Mint ismert, szombat délután a Körösladány – Méhkerék Megye I. osztályú bajnoki találkozó a 70. percben félbeszakadt egy-nullás méhkeréki vezetésnél, a pálya alkalmatlansága miatt. A Versenybizottság vasárnap összeült és azt a döntést hozta, hogy a pályán elért eredménnyel igazolja a mérkőzés végeredményét. Sajnos csak két opciója lett volna a VB-nek, vagy a pályán elért eredményt hozzák ki végeredménynek, vagy pedig újrajátszatják a mérkőzést. A döntés okában több szerep is közrejátszhatott: az NBIII-as osztályozó miatt a bajnokságnak jövő hétvégén véget kell érnie, szerdán ráadásul a Méhkerék megyei kupadöntőt játszik, így nincs mikor pótolni a találkozót.

A félbeszakadt mérkőzésről ebben a cikkben írtunk, a mérkőzés képgalériája pedig ide kattintva érhető el. Ennek értelmében szombaton Szarvason pontot kell szereznünk annak érdekében, hogy harmadik helyen fejezzük be a szezont.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét − tizenhat =