Körösladányi MSK

Bronzcsatát vívunk a szarvasiak otthonában

A bajnokság alakulása miatt az utolsó fordulóra maradt az a nagy kérdés, hogy melyik együttes végezzen a harmadik helyen. Jelen állás szerint csapatunk van némileg könnyebb helyzetben, viszont nehezíti a dolgot, hogy idegenben kell kivívnunk a bronzérmet.

 

Talán sokaknak fel sem tűnt, de már a 12. forduló óta csapatunk áll a harmadik helyen, ami azt jelenti, hogy október végén, a Szeghalom legyőzésével kerültünk fel a dobogóra. Mondani sem kell, hogy éppen ezért nagyon fájó lenne az utolsó fordulóban leszorulni az érmes helyekről. Utolsó ellenfelünk ráadásul az a Szarvas lesz, akik ebben a szezonban „mumusaink” voltak. Eddigi mérlegünk alapján az Országos Magyar Kupa sorozatban legyőztek minket, majd a bajnokságban is. Nagy meglepetésre hazai pályán sem bírtunk velük az alapszakaszban, a rájátszásban pedig egy pontot sikerült szereznünk ellenük.

A tét nagy lesz, így ez az összecsapás nem hasonlítható össze az előző négy egymás elleni párharccal. Matekozni sem lesz nehéz, hiszen csapatunknak elég a pontszerzés a dobogóhoz, míg a Szarvas csak győzelem esetén kerülhet a harmadik helyre. Ellenfelünk az utolsó három mérkőzését megnyerte, így biztosan feltüzelve lépnek pályára szombaton, míg csapatunk a két bajnokjelölttel nem bírt. (Igaz a Méhkerék elleni küzdelem csak hetven percről szólt…)

Játékosainknak mindent bele kell adnia szombaton, hogy a bronzéremről ne maradjunk le, mutassuk meg, hogy a pályán is ki lehet harcolni a kitűzött célokat. A Szarvas ugyan lendületben van, de eredménykényszer alatt náluk is könnyebben becsúszik a hiba. Arról nem is beszélve, hogy az utóbbi egymás elleni mérkőzéseken rendre nekik volt szerencséjük, reméljük ez szombaton változik. Hajrá Ladány!!!

2018. június 2., 17:00
Szarvasi FC – Körösladányi MSK

Örökmérleg

Szarvasi győzelem: 7
döntetlen: 3
Körösladányi győzelem: 4

Körösladány – Szarvas 1-1 (2018)
Körösladány – Szarvas 2-3 (2017)
Szarvas
– Körösladány 2-1 (2017)
Szarvas
– Körösladány 2-1 (2017) – MK
Körösladány
– Szarvas 3-0 (2017)
Szarvas
– Körösladány 3-1 (2016)
Körösladány – Szarvas 1-1 (2016)
Szarvas  Körösladány 1-1 (2015)
Körösladány  Szarvas 3-0 (2015)
Szarvas  Körösladány 2-0 (2014)
Körösladány  Szarvas 6-2 (2013)
Szarvas  Körösladány 0-2 (2013)
Körösladány  Szarvas 1-2 (2010)
Szarvas  Körösladány 2-1 (2009)

A 32. forduló párosításai:

Felsőház: Méhkerék – Békéscsabai Előre II., Rákóczi Vasas – Körösladány
Alsóház: Gyulai Termál – Mezőhegyes, Szeghalom – Jamina, Dévaványa – Vésztő

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat − nyolc =