Körösladányi MSK

Körösladány – Szeghalom: döntetlen a bajnokság első fordulójában

Ahogy egy éve, most is egy Szeghalom elleni döntetlennel nyitottuk a bajnokságot. A vendégek egy szerencsésnek mondható góllal szereztek vezetést elég korán, amire csak a második félidőben válaszoltunk. Fölényünk ellenére a győztes gólt nem tudtuk megszerezni.

 

A mérkőzés elején jobbára a labda megtartására törekedett mindkét csapat, így a 12. percben az első próbálkozásból született a szeghalmi vezető találat. Wéber jó húsz méterről vette célba a kaput, lövése viszont Szántó Mihályon megpattant, így Nagy kapusnak nem volt esélye védeni. (0-1) A gól után szinte egyből válaszolhattunk volna, de Hajdu szabadrúgása kapu mellé ment, a 24. percben pedig Krajcs passza után ismét Hajdu próbálkozott, de a középre tartó lövésen rajta volt Baranyi kapus. Öt perccel később Bozsó lövése kerülte el kicsivel a vendég kaput, majd Papp Zs. távoli próbálkozása adott munkát a kapusnak, bravúrral védett. A félidő hajrájába érve Wéber is szabadrúgást végzett el, ez elkerülte a kaput, ennél nagyobb helyzet volt viszont egy vendég kontra, ami után Mészáros remek labdával ajándékozta meg Kovácsot, de kapusunk bravúrral védte a helyzetet.

A második félidő elejét megnyomta csapatunk, be is szorultak a szeghalmiak, ám a beadásaink ekkor még pontatlanok voltak. Az 59. percben aztán Krajcs lőtt távolról, a kapusról kipattanó labdát pedig Papp Zs. tette keresztbe, Bozsó Milán pedig érkezett és gólt szerzett. (1-1) A 67. percben aztán Knyihár tudott fejelni egy beadás után, de nem lett belőle veszély, csakúgy mint Bagyinszki lövéséből, ami nem találta el a kaput. A 73. percben talán a meccset is eldönthettük volna, ha kicsit szerencsésebbek vagyunk. Krajcs szabadrúgása után Szántó és Ruzsa sem tudta a kapuba kotorni a labdát hatalmas helyzetben, így pedig felszabadult a vendég kapu. Ahogy az első félidőben, úgy a másodikban is egy vendég helyzet zárta a félidőt illetve a mérkőzést. A 83. minutumban Turcsek tudott lőni, Nagy kapus viszont bravúrral védett, így az állás maradt egy-egy.

Az első félidőben egy szerencsésnek mondható góllal szerzett vezetést a Szeghalom, ami után hiába támadtuk végig a meccset, csak az egy pontot tudtuk megszerezni. Csapatunk egyébként jól játszott, egy hét múlva a bajnokságban Mezőhegyesen lépünk pályára.

Körösladányi MSK – Szeghalmi FC 1 – 1 (0 – 1)
Gólszerzők:
Bozsó M. az 59. ill. Szántó M. (ög.) a 12. percben.
Sárga lapok: Zelenyánszki L. a 36. ill. Nagy M. a 36., Veres Zs. a 38., Boros Á. a 43. és Bakk Á. az 58. percben.
Jók: Ruzsa Z., Szántó M., Zelenyánszki L., Krajcs G., Bozsó M. ill. Baranyi S., Wéber L., Ruzsa Sz., Veres Zs., Tatár S., Turcsek Sz.

310 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. — Juhász D., Ruzsa Z., Hajdu Zs. (Knyihár D. a 61’), Bozsó M. (Zsíros P. a 83’), Bagyinszki A., Papp Zs., Zelenyánszki L., Fülöp T. (Burai I. D. az 56’), Krajcs G. (Laksteter J. a 79’), Szántó M.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Szeghalmi FC: Baranyi S. — Tatár S., Bakk Á. (Balás V. a 66’), Kovács Gy. (Hasan a 89’), Veres Zs., Boros Á., Mészáros M. (Cserna R. az 56’), Ruzsa Sz., Turcsek Sz., Nagy M. (Boruzs J. a 46’), Wéber L.

Vezetőedző: Janis János

Fodor Sándor: Szerencsétlen bekapott öngól után hetven percet végig támadtunk, időben sikerült is egyenlítenünk. Csapatom minden tagját dicséret illeti, mindent megtettek a győzelem érdekében, de az i-re a csapat nem tudta feltenni a pontot. Köszönjük, hogy ennyi szurkoló kilátogatott a mérkőzésre.

Janis János: Igazi rangadó volt, mindenképp rászolgáltunk az egy pontra. Köszönjük, hogy ennyien elkísértek minket a találkozóra.

A mérkőzésről készült képgalériát megtekintheti ide kattintva.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő + 12 =