Körösladányi MSK

Mezőhegyesen szeretnénk győzelemmel folytatni a bajnokságot

A hazai bajnoki forduló után most idegenbe utazik csapatunk, méghozzá a megye legtávolabbi pontján, Mezőhegyesen lépünk pályára. Ellenfelünk az első fordulóban vereséget szenvedett, de ez nem jelent sokat a második forduló előtt.

 

Nyáron nem sok változás volt a mezőhegyesi keretben, így a játékosállomány alapján hasonló erőt képviselnek, mint az előző szezonban, a felsőházi rájátszásra is lehet esélyük. A bajnokság nem indult számukra a legjobban, hiszen a kupában a Szeghalom búcsúztatta őket, a bajnokságban pedig Kondoroson szenvedtek sima vereséget, igaz hetven percet emberhátrányban töltöttek. Csapatunk a Szeghalom elleni döntetlent követően szerdán fordulatos mérkőzésen jutott tovább a kupában, így ennél nagyobb motiváció nem is kellhet hétvégére a játékosoknak.

Hiányzókról is essen néhány szó: csapatunkból Paulik Á. sérülés miatt huzamosabb ideig biztosan nem lép pályára, míg ellenfelünknél a múlt héten kiállított Karancsi N. nem lesz ott a pályán.

Az egymás elleni mérleg alapján csapatunk dominál, hiszen tizennégy mérkőzésből tíz alkalommal csapatunk nyert, háromszor pedig a Mezőhegyes. Legutóbbi sikerüket 2014-ben aratták a mostani házigazdák. Az előző bajnoki kiírásban ugyan mindkét meccset megnyertük ellenük, viszont mindkétszer „csak” egy-null arányban. Az akkori két gólszerző közül csak egy játszik jelenleg is Körösladányban, méghozzá Zsíros P., Viczián D. pedig éppen nyáron igazolt el.

Az egy pontot érő bajnoki rajt után idegenben szeretnénk megszerezni első bajnoki győzelmünket, így bízzunk a legjobbakban és futballistáinkban. Hajrá Ladány!!!

2018. augusztus 18., 17:30
Mezőhegyesi SE – Körösladányi MSK

Örökmérleg:

Körösladányi győzelem: 10
döntetlen: 1
Mezőhegyesi győzelem: 3

Mezőhegyes – Körösladány 0-1 (2017)
Körösladány
– Mezőhegyes 1-0 (2017)
Mezőhegyes – Körösladány 2-4 (2017)
Körösladány – Mezőhegyes 5-1 (2016)
Körösladány – Mezőhegyes 2-1 (2016)
Mezőhegyes – Körösladány 0-4 (2015)
Körösladány – Mezőhegyes 5-4 (2014)
Mezőhegyes – Körösladány 5-3 (2014)
Mezőhegyes – Körösladány 2-3 (2014)
Körösladány – Mezőhegyes 3-0 (2013)
Körösladány – Mezőhegyes 0-3 (2011)
Mezőhegyes – Körösladány 2-0 (2010)
Körösladány – Mezőhegyes 3-2 (2010)
Mezőhegyes – Körösladány 0-0 (2009)

További párosítások: Nagyszénás – Szarvas, OMTK-ULE – Kondoros

A Békéscsabai Előre II. – Gyula és a Szeghalom – Jamina mérkőzést pénteken rendezték meg, melyeknek eredményét ezen a linken nézheti meg.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz − 13 =