Körösladányi MSK

Sokgólos mérkőzésen alulmaradtunk a Budaörs csapatával szemben

A Magyar Kupa sorozat hatodik fordulójában, a főtábla első mérkőzésén az NBII-es Budaörs csapatát fogadtuk, akik nyolc-kettő arányban nyertek, egy lendületes, jó mérkőzésen. Csapatunknak a bravúr nem sikerült, így szerdától teljes erőnkkel a bajnokságra koncentrálhatunk.

 

A mérkőzés körösladányi helyzettel kezdődött, hiszen Kemenesnek már a harmadik percben bravúrral kellett hárítania. A vendégek játéka dominált a kezdéstől, igaz komoly helyzetet nem tudtak kialakítani, egészen a 15. percig, amiből már gólt is szereztek. Medgyes Sinan kapott jó labdát a társaktól, a kapussal szemben pedig a bal alsóba helyezte a pöttyöst. (0-1) A 19. percben kisebb tűzijátékot rendeztünk a vendég kapu előtt, Papp Zs. lövését blokkolták a védők, Hajdu ismétlése pedig szintén egy védőn változtatott irányt, így nem talált kaput. A 25. percben aztán kettőre nőtt a vendég előny, egy beadást Bagyinszki rosszul adott haza, erre Csiki Norbert Gábor lecsapott és a bal felsőbe helyezett. (0-2)

A 36. minutumban jártunk már, amikor Burai remekül robogott el a szélen, majd a védőjét is becsapva Knyihár elé passzolt, akinek a lövése még a kapufát is súrolta, kevés kellett volna a szépítő gólhoz. A szünetig már érdemleges nem történt, így már a második félidő elején járt a találkozó, amikor Ruzsa lövését láthatták a nézők, majd a másik oldalon Sajben fejese tévesztett célt. Az 55. percben eldőlni látszott a találkozó, tizenegyest kapott a vendég gárda, amit Lengyel Béla higgadtan értékesített. (0-3) Sajnos az újabb gól megfogta csapatunkat, és egy labdavesztés után az 57. percben Sajben Máté kapott labdát a leshatáron, amit a jobb alsóba lőtt. (0-4)

A 60. percben a csereként beálló Laksteter Jován két perc alatt eredményes tudott lenni, támadónk Ruzsával játszott össze, majd a kilépő kapus mellett a hálóba helyezte a labdát. (1-4) Kicsivel később Kemenes nagy bravúrral mentette meg csapatát az újabb góltól, Hajdu szabadrúgását Fülöp fejelte kapura középen, bravúrral védett a rutinos hálóőr. A 65. percben a másik oldalon újra eredményes volt az NBII-es gárda, Lengyel Béla kapott egy visszapasszolt labdát, amit okosan a jobb alsóba lőtt. (1-5) Tíz perccel a gól után Sajben Miklós passzolta a labdát a rövid alsóba, miután remek passzt kapott társától. (1-6)

A 80. percben aztán Fejős Áron tovább növelte a vendég előnyt, a játékos a bal felsőbe lőtte a lasztit, két perccel később pedig csapattársa, Medgyes Sinan a bal alsóba helyezett. (1-8) A végére még egy találatot sikerült szereznünk, Papp beadása után Knyihár Dániel mattolta Kemenes kapust. (2-8)

Csapatunkat dicséret illeti a mutatott játék után, méltó ellenfelei voltunk a magasabb osztályban játszó Budaörsnek. Az utolsó negyedórában kapkodóvá vált a játékunk, ezt ki is használták a vendégek.

Körösladányi MSK – Budaörsi SC (NBII) 2 – 8 (0 – 2)
Gólszerzők:
Laksteter J. a 60., Knyihár D. a 87. ill. Medgyes S. a 15., a 82., Csiki N. a 25., Lengyel B. az 55. (11-esből), a 65., Sajben Má. az 57., Sajben Mi. a 75. és Fejős Á. a 80. percben.
Sárga lapok: Bozsó M. az 51., Fülöp T. a 61., Bagyinszki A. a 64. ill. Medgyes S. a 33. percben.
Jók: Zelenyánszki L., Ruzsa Z., Hajdu Zs., Papp Zs. ill. Fényes Sz., Lengyel B., Sajben Má.

500 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. — Ruzsa Z., Burai I. D. (Fülöp T. a 46’), Hajdu Zs., Knyhár D., Bozsó M. (Laksteter J. az 58’), Bagyinszki A. (Juhász D. a 68’), Papp Zs., Zelenyánszki L., Zsíros P., Szántó M.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Budaörsi SC: Kemenes Sz. — Marques-Airosa P., Vincze Á., Kékesi A., Fényes Sz. (Gyurácz A. az 58’), Sajben Mi., Végh G., Lengyes B. (Kesztyűs B. a 71’), Fejős Á., Csiki N. (Sajben Má. a 46’), Medgyes S.

Fodor Sándor: Egy kulturált, technikás futballt játszó ellenfél ellen, felvállaltuk a játékot. Élvezhető, mozgalmas mérkőzésen, gólokban nem volt hiány, ennyi különbség nem volt a csapatok között.

Bognár György (szakmai igazgató): Végig jó felfogásban játszottunk egy szervezett, jó képességű csapat ellen.

A mérkőzésről készült képgalériát megtekintheti ide kattintva.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 4 =