Körösladányi MSK

Szombaton az NBII-es Budaörs ellen játszunk a Magyar Kupa sorozatban

A bajnokság számunkra hétvégén szünetel, hiszen a Békés megyei kupaselejtezőt három győzelemmel abszolváltuk, így a Magyar Kupa főtábláján találtuk magunkat, ahol az első ellenfelünk az NBII-es Budaörs csapata lesz.

 

Szombaton délután szurkolóink nem sima bajnoki mérkőzésre készülhetnek tehát, hanem a Magyar Kupa hatodik fordulójára. Ellenfelünk az NBII-ben negyedik szezonját kezdő Budaörs lesz. A bajnokságban nyolc mérkőzés után a kilencedik helyen állnak, legutóbb a Dorog együttesét győzték le, ezzel megszakítva egy négy mérkőzés óta tartó nyeretlenségi sorozatot.

Csapatunk ugyebár a bajnokságba nehezen lendült bele, míg a kupamérkőzéseken rendre kijött a lépés. Az utolsó Békéscsabai Előre II. elleni mérkőzésen nyújtott teljesítmény bizakodásra adhat okot. Szombaton a magasabb osztályban játszó ellenfelünk lesz egyértelműen az esélyesebb, ettől függetlenül a csapat próbálja majd eltüntetni az osztálykülönbséget a pályán. Hajrá Ladány!!!

2018. szeptember 22., 14:00
Körösladányi MSK – Budaörsi SC (NBII)

A főtáblán döntetlen esetén kétszer tizenöt perc hosszabbítás vár a csapatokra, ha ott sem sikerül eldönteni a továbbjutást, akkor büntetőpontról végzett rúgások következnek.

KMSK-Budaörs

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

17 + 9 =