Körösladányi MSK

Kemény mérkőzés következik a Gyula ellen

Ugyan az alsóházban tanyázik jelenleg a fürdővárosi csapat, mégis kemény, harcias mérkőzésre számíthatunk szombat délután. A győzelem megszerzése lesz csapatunk célja, azonban az ehhez vezető út igen nehéz lesz.

 

Két vereséggel a háta mögött várja ezt a találkozót a vendéglátó Gyula csapata, viszont azt meg kell jegyezni, hogy a jó erőkből álló Kondorost és Szarvast is megszorongatták. Kicsit úgy tűnik, hogy a fürdővárosi csapatnak nem jön ki a lépés a meccseken, hiszen ha kicsit szerencsésebbek, akkor több pontot is gyűjthettek volna eddig. Csapatunk remek sorozatban van, jelenleg négy mérkőzés óta nem találtunk legyőzőre, ezt a sorozatot pedig holnap sem kellene megszakítani.

A gyulaiak egyébként elől nem túl aktívak, nyolc gólt szereztek eddig, míg tizenegyet kaptak. Nálunk igen termékeny gólok terén Papp Zs. és Bozsó M., de örömteli az is, hogy ha kell, akkor bárki képes a gólszerzésre. Tavasszal ugyanebben a felállásban vereséget szenvedtünk, most viszont győznünk kell, hiszen egy sikerrel akár több helyezést is javíthatnánk a tabellán. Bízzunk a játékosokban, hajrá Ladány!!!

2018. szeptember 29., 16:00
Gyulai FC-Termál – Körösladányi MSK

Örökmérleg

Gyulai győzelem: 2
döntetlen: 0
Körösladány győzelem: 1

Előző mérkőzések:
Gyulai Termál – Körösladány 2-0 (2018)
Körösladány – Gyulai Termál 2-1 (2017)
Körösladány – Gyulai Termál 0-1 (2013) – MK

Pénteken játszották: Békéscsabai Előre II. – OMTK-ULE 5-0
További mérkőzések: Szarvas – Szeghalom, Vésztő – Kondoros, Jamina – Mezőhegyes

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 − egy =