Körösladányi MSK

Öt gólt lőttünk a Jamina csapatának, hoztuk a kötelezőt

Nehéz mérkőzésre számíthattunk és az is lett a Jamina elleni találkozó. A nyeretlen békéscsabai csapat ellen kötelező volt a győzelem, a mérkőzés a második félidőben sikerült magabiztosan eldöntenünk. Győzelmünkkel egy helyet javítottunk a tabellán.

 

A Jamina nem okozott meglepetést szerdán, átengedték a területet csapatunknak. Már negyedóra játék után megszerezhettük volna a vezetést, de Ruzsa büntetőjét a 14. percben Harman hárította. Kicsivel később Fülöp T. Harman védése után megszerezte a vezetést a kipattanó labdából, majd továbbra is domináltunk, de újabb gól nem született. Ellenben a másik oldalon Ulrich lövése utat tört magának a kapuba, így a szünetben egy-egy volt az állás. A fordulás után Bozsó büntetőből volt eredményes az 58. percben, majd a 60. minutumban Bagyinszki is eredményes volt, így eldőlni látszott a találkozó. A végeredményt Papp Zs. hajrában szerzett gólja és Laksteter találata állította be a 90. percben.

Körösladányi MSK – Jaminai SE 5 – 1 (1 – 1)
Gólszerzők: Fülöp T. a 16., Bozsó M. az 58. (11-esből), Bagyinszki A. a 60., Papp Zs. a 77., Laksteter J. a 90. ill. Ulrich N. a 39. percben.
Sárga lap: Zsíros P. (Körösladány) a 65. percben.

Körösladányi MSK: Zsibrita G. – Ruzsa Z., Hajdu Zs. (Farkasinszki L. a 73′), Knyihár D., Bozsó M., Papp Zs., Juhász D. (Bagyinszki A. a 46′), Zelenyánszki L., Fülöp T. (Laksteter J. az 57′), Zsíros P., Burai I. D.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Jaminai SE: Harman J. – Leszkó A., Somogyi K. (Nyúl G. a 67′), Ulrich N., Milek B. (Sebők M. a 67′), Faragó L., Frankó M., Szudár Cs., Gál F., Bencsik Cs., Kardos T. (Kerekes A. a 90′)

Vezetőedző: Pozsár Gábor

Fodor Sándor: A jól küzdő Jaminát a második félidei gólra törő játékkal megérdemelten győztük le.

Pozsár Gábor: Az első félidő alapján nem volt benne ez az eredmény. Helyenként kifejezetten szép dolgokat csináltunk, de ma ez ennyire volt elég.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

7 + 2 =