Körösladányi MSK

Értékes három pontot szereztünk a szervezett Kondoros ellen

Rangadó volt a javából a Kondoros elleni találkozó, amin kettő-null arányban sikerült végül nyernünk. Ezzel a győzelemmel az élmezőny összerázódott, az újonc Nagyszénás vezeti a bajnokságot, mögöttük pedig egy, majd két ponttal lemaradva a Kondoros és csapatunk.

 

Aktívan kezdtük a találkozót, Papp Zs. már a mérkőzés elején nagy helyzetbe került, azonban lövése nem találta el a kaput, majd Krajcs távoli szabadrúgása sem talált célt, de játékosunk nem sokat tévedett. A 17. percben Miklya előtt is adódott lehetőség, azonban a kaput neki sem sikerült eltalálni, majd Nagy G. szabadrúgása tűnt veszélyesnek, de kicsivel az is elkerülte a kapunkat. A 25. minutumban Bagyinszki centerezéséről maradtak le ketten is, ekkor már félő volt, hogy a sok kimaradt helyzetünk előbb-utóbb megbosszulja magát. Ezután a félidő hajrájáig mezőnyjáték folyt a pályán, mi támadtunk, a vendégek pedig kontrára rendezkedtek be. A játékrészt Krajcs és Fülöp távoli lövése zárta, egyik sem talált kaput.

A második félidőben nem kellett sok a következő ladányi helyzethez, Krajcs lövését Kajári öklözte, majd Bozsó nagy helyzetben kapu fölé lőtt. Az 59. percben Papp Zs. és Hajdu játszott össze remekül, utóbbi elhúzta a labdát Kajári mellett, aki buktatta. A megítélt büntetőt Hajdu Zsolt értékesítette. (1-0) Ezután Hajdu majd Zsíros labdájából Papp Zs. kétszer is próbálkozott, előbb kapu fölé lőtt, utóbb pedig Kajári védett. A 73. percben közel jártunk az újabb gólhoz, Laksteter ugratta ki Pappot, aki nagy helyzetben kapu mellé gurított.

A másik oldalon Miklya kerülhetett volna helyzetbe még ugyanebben a percben, de lövését blokkolták a védőink. A 78. percben Farkas lövését védte Nagy kapus, ám maga a próbálkozás nem okozott komoly gondot kapusunknak. A 92. percben aztán eldőlt a találkozó, Krajcs beadása a bal oldalról érkezett, üresen találta meg a hosszún Hajdu Zsoltot, aki átvette a labdát, majd a kapust elfektetve a hálóba passzolta azt. (2-0)

A mai napon maximumot nyújtott együttesünk, így teljesen megérdemelten nyertük meg a forduló rangadóját. Ezzel továbbra is a harmadik helyen állunk a tabellán, de a hátrányunk már csak egy pont a Kondorossal és két pont a listavezető Nagyszénással szemben.

Körösladányi MSK – Kondorosi TE 2 – 0 (0 – 0)
Gólszerzők:
Hajdu Zs. az 59. (11-esből) és a 92. percben.
Sárga lapok: Burai I. D. a 65. ill. Kajári J. az 59., Rafaj R. a 81., Süli A. a 87. és Pilán R. a 92. percben.
Jók: Hajdu Zs., Laksteter J., Szántó M., Bagyinszki A., Krajcs G.

275 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. — Burai I. D., Knyihár D. (Hajdu Zs. az 57’), Bozsó M. (Laksteter J. az 55’), Bagyinszki A. (Juhász D. az 59’), Papp Zs. (Farkasinszki L. a 84’), Zelenyánszki L., Fülöp T., Zsíros P., Krajcs G., Szántó M.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Kondorosi TE: Kajári J. — Rafaj P. (Hanyecz H. a 75’), Nagy G., Borgulya T. (Kajtár I. a 46’), Miklya M. (Rafaj R. a 80’), Süli A., Farkas J., Vozár D., Pilán R., Sipos K., Kormány L. (Takács M. az 58’)

Vezetőedző: Ifj. Somogyi János

Fodor Sándor: Az őszi szezon legjobb teljesítményét nyújtotta csapatunk. Végig támadtuk a mérkőzést közönségszórakoztató játékot produkálva, akár nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna.

Ifj. Somogyi János: Sajnos nagyon gyenge napot fogtunk ki, a Körösladány teljesen megérdemelten győzött

A mérkőzés képgalériája megtekinthető ide kattintva.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt + tizenhárom =