Körösladányi MSK

A Mezőhegyes újból legyőzte csapatunkat

Szinte hihetetlen, de az alsóházban tanyázó Mezőhegyes kettőből kétszer győzte le csapatunkat ebben a szezonban. A klub négy győzelméből a felét ellenünk aratta. Vereségünk miatt a második helyre csúsztunk vissza a tabellán.

 

Az első húsz percben kapkodó volt a játék, a vendégek felvállalták a támadóbb futballt, ami kissé meg is lepte csapatunkat. Igazi helyzet aztán egyik kapu előtt sem alakult ki egészen a 22. percig, ekkor Knyihár a tizenhatoson belülről tudott lőni, de a kaput nem találta el. Pár perccel később a másik oldalon is volt egy ígéretes lehetőség, Ács labdaszerzése után Szlovákot ugratta ki, aki Ruzsa szorításában tört a kapunkra, de Nagy kapus fel tudta szedni a labdát a támadó elől.

A 35. minutumban szép támadást vezetett csapatunk, Knyihár lövését a kapus Bagyinszki elé ütötte, aki a hálóba passzolta az ajándék labdát, viszont játékosunk a lövésnél már lesen volt. A 36. percben hátul veszítettünk labdát, Ács Levente ezt ki is használta és mattolta kapusunkat. (0-1) A 43. percben a félidei eredmény kialakult – később derült ki, hogy a végeredmény sem lesz más – Mátó beadására a hosszún üresen érkezett Rotár Péter, aki a hálóba helyezte a pöttyöst. (0-2)

A második félidőt erősen kezdtük, Hajdu már a 47. percben védésre kényszerítette Vígh kapust, nem sokkal később pedig az újabb lövése a felső lécről nem pattant teljesen a gólvonal mögé a játékvezető szerint, így az állás nem változott. Az 55. minutumban Zsíros szöglete után kellett bravúrral védenie a vendég hálóőrnek, majd Laksteter passzából Zsíros centerezett, Hajdu pedig kapásból kapu fölé lőtt.

Ebben a periódusban nagyon nyomott csapatunk, a 72. percben Hajdu emelte a lasztit Knyihár elé, akinek a lövése elkerülte a kaput. A 77. percben egy beadás okozott gondot a vendégek kapusának, aki kiejtette a labdát, ám Laksteter próbálkozása kapu mellé ment ezután. A hajrában is mi támadtunk, a vendégeket beszorítottuk a kapujuk elé, azonban a mai napon a szerencse sem állt mellénk, így a félidei eredményt megtartotta a Mezőhegyes, újból legyőzték a mieinket. A találkozó 91. percében még egy páros kiállítás is volt, kisebb dulakodás után Szántó Mihály és Mátó Attila számára ért véget idő előtt a mérkőzés.

Együttesünk a mai napon nem úgy futballozott, ahogy azt az elmúlt hetekben megszokhattuk, nem találtuk a szervezetten játszó Mezőhegyes ellenszerét. Jövő héten az OMTK-ULE ellen idegenben kell javítani.

Körösladányi MSK – Mezőhegyesi SE 0 – 2 (0 – 2)
Gólszerzők:
Ács L. a 36. és Rotár P. a 43. percben.
Sárga lapok: Knyihár D. a 85., Laksteter J. a 91. ill. Dócza G. a 35. percben.
Kiállítva: Szántó M. a 91. ill. Mátó A. a 91. percben.
Jók: Knyihár D., Hajdu Zs. ill. az egész vendég csapat

260 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. — Ruzsa Z., Burai I. D., Knyihár D., Bozsó M. (Laksteter J. a 60’), Bagyinszki A. (Juhász D. a 64’), Papp Zs., Fülöp T., Zsíros P., Krajcs G. (Hajdu Zs. a 46’), Szántó M.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Mezőhegyesi SE: Vígh T. — Ács L., Dajcs Gy., Dajcs Á., Lugasi M., Bojtos A. (Lipták M. a 46’), Rotár P., Mátó A., Szlovák N. (Nagy Sz. a 72’), Dócza G., Lukács L.

Vezetőedző: Ölei Dezső

Fodor Sándor: Rúgtunk két gólt, végig támadtuk a második félidőt, mégis vereséget szenvedtünk. Ezek is mi vagyunk ettől függetlenül, gratulálok a szervezetten és jól játszó Mezőhegyesnek.

Ölei Dezső: Az első félidőben kitűnően játszott a csapat, és kétgólos előnyre tettünk szert nem érdemtelenül. A második játékrészben mezőnyfölényben jobb volt a hazai csapat, de kitűnően védekeztünk. Bravúros győzelmet arattunk egy kiváló csapat ellen.

A mérkőzés képgalériája elérhető ide kattintva.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × öt =