Körösladányi MSK

Jaminai győzelemmel zártuk a bajnokság őszi részét

A bajnokság őszi felének a végére igencsak megfogyatkozott csapatunk, két eltiltott játékosunk és több sérültünk is volt a Jamina elleni meccsen. Ennek ellenére magabiztos győzelmet arattunk Békéscsabán, a negyedik helyen telelünk.

 

Csapatunk kezdte aktívan a meccset, Ruzsa korei lövése jelezte, hogy nyerni szeretnénk. Ezután Fülöp nagy helyzetben kapu fölé, mellé emelte a lasztit. A 24. percben sikerült megszereznünk a vezetést, Zsíros szöglete után a hosszún lévő Zelenyánszki László a kapuba pöckölte a pöttyöst. (0-1) Pár perccel később Zsíros szabadrúgása is veszélyes volt, ám Harman kapus bravúrral védett. A 37. minutumban Laksteter remek labdával ajándékozta meg Fülöpöt, akinek a próbálkozását Harman bravúrral védte, majd két perccel később Ruzsa lövését is hárította a kapus, de a kipattanót Papp Zsolt értékesítette. (0-2) A félidőt Laksteter cselei majd lövése zárta, ami nem talált kaput.

Az 50. percben folytatódott a gólgyártás, Bagyinszki és Juhász összjátéka után utóbbi adta középre a labdát, amit Laksteter Jován a kapuba fejelt. (0-3) Az 53. percben jött az újabb ladányi gól, Laksteter passza után Ruzsa Zoltán helyezte okosan a hálóba a labdát. (0-4) A 61. percben jártunk már, amikor egy hazai szögletet követően kontráztunk, Bagyinszki lőtt a támadás végén, de Harman bravúrral védett. Kicsivel később Mile lépett ki a védők között, Nagy kapus viszont jól helyezkedett, így volt esélyes semlegesíteni a támadást.

A hajrában is voltak jó lehetőségek, a 78. percben Szentpéteri lövését a felső léc alól szedte ki a kapus, majd Juhász beadását Laksteter tűzte kapásból kapura, ám Harman ekkor is résen volt. A 86. percben az utolsó lehetőséget is feljegyezhettük, Laksteter készítette le a labdát Szentpéterinek, aki lövésre vállalkozott, de kapu torkából szögletre mentettek.

Összességében egy sportszerű mérkőzésen sikerült nyernünk, a győzelmünk nem forgott veszélyben. A cseréként beálló fiatal játékosaink remekül szálltak be a meccsbe. Győzelmünk ellenére a negyedik helyre csúsztunk vissza, az Előre II. hat-nullás sikere miatt, így nekik jelenleg jobb a gólarányuk.

Jaminai SE – Körösladányi MSK 0 – 4 (0 – 2)
Gólszerzők:
Zelenyánszki L. a 24., Papp Zs. a 39., Laksteter J. az 50. és Ruzsa Z. az 53. percben.
Sárga lapok: Dankó D. a 72. ill. Szentpéteri M. a 83. percben.

Jaminai SE: Harman J. — Frankó M., Bencsik P., Nyúl G., Leszkó A. (Gajdács M. a 60’), Milek B. (Kovács I. a 72’), Faragó L., Sebők M. (Dankó D. a 46’), Szudár Cs. (Magyari N. a 87’), Darányi D., Kardos T.

Vezetőedző: Pozsár Gábor

Körösladányi MSK: Nagy B. (Zsibrita G. a 75’) — Juhász D., Ruzsa Z., Szántó M., Farkasinszki L., Bagyinszki A. (Szentpéteri M. a 75’), Papp Zs., Zelenyánszki L., Fülöp T. (Szántó Cs. a 79’), Zsíros P., Laksteter J.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Pozsár Gábor: Ilyen hozzáállással örüljünk, hogy csak ennyi lett az eredmény.

Fodor Sándor: A szezon végére létszámban elfogytunk, de ma is bizonyította a közösségünk, hogy az élmezőnyben számolni kell velünk.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × négy =