Körösladányi MSK

Két első osztályú játékossal erősödött a keretünk télen

Az ősz folyamán igen karcsú volt felnőtt csapatunk játékoskerete, így elengedhetetlen volt, hogy télen igazoljunk. Távozási szándékát nem jelezte senki, érkezési oldalon pedig Szabó Á. és Guerreiro neve szerepel. Előbbi Nagyszénásról, utóbbi pedig Berettyóújfaluból igazol hozzánk, mindkét játékos Megye I-ben szerepelt.

 

Szabó Ákos még az ősz végén költözött Sárrétre, így csapatunk le is csapott rá a tél folyamán. A nagyszénásiak fiatal játékosa a középpályán jelenthet majd számunkra erősítést. A 25 esztendős futballista Orosházán nevelődött, játszott a Rákóczi Vasasban és a Mezőkovácsházában is felnőttként, mielőtt Nagyszénásra igazolt. Előző klubjaiban alapembernek számított, az őszi idényben kilenc mérkőzésen lépett pályára.

Másik érkezőnk Polonio-Guerreiro Joao, aki még csak 22 éves. Ő a Hajdú-Bihar Megyei I. osztályban szereplő Berettyóújfalutól érkezik vissza Békés megyébe. Azért vissza, hiszen ő korábban a Grosics Akadémián és a Békéscsabai UFC-ben futballozott, majd egy Kaposvári kitérőt téve visszatért Békéscsabára, ahol az NBIII-as Előrében játszott, de ezután NB-s szinten még Gyulán is megfordult. Az ifjú futballista szintén a középpályán jelenthet majd erősítést csapatunknak.

Két új játékosunknak sok sikert kívánunk Körösladányban! A tél folyamán már csak egy-két érkező lehetséges, de akár az is előfordulhat, hogy már most kialakul a végleges tavaszi keretünk.

Körösladányi MSK
Érkezők: Szabó Ákos (Nagyszénás), Polonio-Guerreiro Joao (Berettyóújfalu)
Távozó:

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

17 − 14 =