Körösladányi MSK

NB-s játékosokat igazolt együttesünk

Az átigazolási időszakban három játékost már igazolt csapatunk, most pedig további két érkezőről számolhatunk be. Vincze Dániel és Prasler Thomas Michel Füzesgyarmatról teszi át székhelyét Körösladányba.

 

A védelemben bevethető Vincze Dániel másfél füzesgyarmati szezont követően szerződött csapatunkhoz. A 28 éves futballista nyolc és fél évet futballozott NBIII-as szinten, az elmúlt években csak egy szezont töltött a Megye I-ben, még a Méhkerék színeiben. Pályafutása során a legtöbb szezont Gyulán töltötte, az NBIII-as kiesést követően került Méhkerékre, majd Füzesgyarmatra. A játékos tapasztalata sokat jelenthet együttesünknek.

Másik érkezőnk Prasler Thomas Michel, aki jelenleg 29 esztendős. Fiatalon még nem Magyarországon futballozott, 2014-ben került az Előréhez, ahol másfél évet játszott az NBII-ben, majd még egy szezont a Vác színeiben is lehúzott. Ezt követték az NBIII-as csapatok, megfordult Jászberényben, Gyulán, Hódmezővásárhelyen és végül Füzesgyarmaton. A játékos támadó középpályásként vagy akár támadóként is bevethető lesz a csapatban.

Érkező játékosainknak sok sikert kívánunk Körösladányban!

Távozó oldalon egyelőre csak Hajdu Zsolt neve szerepel, aki az őszi szezon végén már nem is lépett pályára csapatunkban. Volt játékosunk minden valószínűséggel Karcagon folytatja a focit. Távozó játékosunknak további sok sikert kívánunk!

Körösladányi MSK
Érkezők: Vincze Dániel (Füzesgyarmat), Prasler Thomas Michel (Füzesgyarmat), Almási Miklós (Hódmezővásárhely U19), Szabó Ákos (Nagyszénás), Polonio-Guerreiro Joao (Berettyóújfalu)
Távozó: Hajdu Zsolt (Karcag)

Kép: fuzesgyarmatisk.hu / Erdős Csaba

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × négy =