Körösladányi MSK

Két fiatal játékossal erősítettünk – változások a keretben

Két fiatal érkezőről már beszámolhatunk a nyár folyamán, a húszas évei elején járó Polák Gergő és Kisari Tibor csatlakozik csapatunkhoz. Távozó oldalon is szerepelnek nevek, de a szakmai stábban is történt változás.

 

Középpályára érkezett a 21 éves Polák Gergő, aki az előző idényben a Megye I-ben bronzérmes Mezőtúr csapatát erősítette. Fiatal kora ellenére már az NBIII-as légkörbe is belekóstolt, hiszen a szolnoki utánpótlásban nevelkedő játékos Jászberényben kapott lehetőséget a harmadik vonalban is.

A támadó szekciót erősítheti másik igazolásunk, a 20 esztendős Kisari Tibor, aki az MTK-ban nevelkedett. A korosztályos együttesek után az MTK második csapatában is bemutatkozott, de egy szezont követően Szentlőrincre szerződött, ahol fél évet töltött. Télen érkezett a játékos Dévaványára, ahonnan most csapatunkba igazolt nyáron.

Kép: mtk.hu

Két új játékosunknak sok sikert kívánunk körösladányi színekben.


Távozó oldalon négy nevet kell megemlítenünk. A szezon közben leálló Polonio-Guerreiro Joao vélhetően Szeged környékén keres magának csapatot, míg Juhász Dániel az ország másik felére költözött, így őt már a szezon végén sem láthatták szurkolóink. Bagyinszki Attila és Bozsó Milán sem folytatja Körösladányban, ők Gyulára igazoltak. Játékosainknak a továbbiakban sok sikert kívánunk.

A szakmai stábban is történt változás, Oláh László gyúró távozik tőlünk, akinek a csapatért tett munkáját köszöni a klub. Nem maradunk azonban gyúró nélkül, Papp Róbert tölti majd be ezt a pozíciót.

Körösladányi MSK

Érkezők: Kisari Tibor (Dévaványa), Polák Gergő (Mezőtúr)
Távozók: Bagyinszki Attila (Gyula), Bozsó Milán (Gyula), Polonio-Guerreiro Joao (?), Juhász Dániel (abbahagyta)

Címlapon Polák Gergő

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 + 17 =