Körösladányi MSK

Hetet lőttünk a Szentesi Kinizsinek

Szombaton újabb edzőmérkőzést játszott felnőtt csapatunk. A programban következő ellenfelünk a Szentesi Kinizsi volt, akik a Csongrád megyei I. osztály 4. helyén telelnek, és a csapatnak ez volt a bajnokság előtti főpróba. Ezen a találkozón is nagy arányú győzelmet arattunk, szerdán folytatjuk a tesztmeccsek sorát.

 

A Megye I. osztályú Szentesi Kinizsi sem tudta megállítani csapatunkat. Futballistáink a felkészülés során szállítják a jobbnál jobb eredményeket, a Csongrád megyei csapat ellen gólt sem kaptunk, ellenben hetet lőttünk. A mérkőzés során hatalmas labdabirtoklási fölényben futballoztunk, a hazaiaknak csak egy-két kontrájuk volt. Az eredmény ellenére egy roppant masszív együttes ellen játszhattunk, akik a mérkőzés végére elfáradtak. A sok találat ellenére két gólig egy játékosunk sem jutott.

Szentesi Kinizsi SZITE – Körösladányi MSK 0 – 7 (0 – 3)
Gólszerzők: Prasler, Burai I. D., Knyihár D., Ruzsa Z., Bozsó M., Farkasinszki L., Polonio-Guerreiro

Körösladányi MSK: Zsibrita G. – Juhász D., Vincze D., Szántó M., Zsíros P., Zelenyánszki L., Ruzsa Z., Polonio-Guerreiro, Prasler, Burai I. D., Knyihár D.; játszott még: Bagyinszki A., Farkasinszki L., Laksteter J., Bozsó M.


Téli felkészülési mérkőzéseink:

február 6.*   Sárrétudvari – Körösladány 1 – 3
február 9.   Körösladány – Mezőtúr 5 – 0
február 13.   Hajdúszoboszló – Körösladány 1 – 7
február 16.   Szentes – Körösladány 0 – 7
február 20.   Berettyóújfalu – Körösladány
február 23.*   Bors (romániai) – Körösladány

*Helyszín Füzesgyarmat

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz + 15 =