Körösladányi MSK

Magabiztos győzelmet arattunk Vésztő ellen

Sportszerű mérkőzésen négy-null arányban győztük le a vésztői csapatot, akik az első félidő derekáig bírták tartani magukat. A félidei eredmény rövid időn belül kialakult, a fordulást követően pedig már csak az volt a kérdés, hogy hány góllal nyer csapatunk. Egy hét múlva a szarvasiakat fogadjuk.

 

Már a mérkőzés elejétől együttesünk uralta a találkozót, Bozsó már a 3. percben helyzetbe került, majd Papp Zs. is próbálkozott, de Vári jól helyezkedett. Ezután Vári ismét munkában volt, Polonio-Guerreiro szabadrúgása után kellett védenie, míg Nagy kapusnak egy szélről érkező lövést kellett semlegesítenie. A 26. percben aztán jött az első gólunk, Zelenyánszki László fejelt egy szögletet követően, a labda pedig a hálóban landolt. (0-1) A gól után is főként a védekezésre koncentrált a hazai csapat, a védelmen pedig a 29. percben újabb rést találtunk. Zsíros végzett el sarokrúgást, ennél a beadásnál pedig Szántó Mihály tudott fejelni, eredményesen. (0-2) Pár perc múlva távol a kaputól szabadrúgáshoz jutottunk, amit Zsíros tekert a kapu elé, ezt még megoldották a hazai védők, ám a felszabadítás Zelenyánszki László elé került, aki kapásból a kapuba juttatta a lasztit. (0-3) A hirtelen jött három gól után még tíz perc maradt a félidőből, amit Zsíros két szabadrúgása zárt, de ezekből már nem született találat.

Az 51. minutumban folytatódhatott volna a gólgyártás, Zelenyánszki remek labdájából Ruzsa került helyzetbe, Várinak lábbal kellett védenie, a kipattanót pedig maga a feladó küldte újra kapura, de a kapufa segített a hazaiaknak. Zelenyánszki nem sokkal később újra próbálkozott, ez kicsivel elkerülte a kaput, a másik oldalon pedig egy gyenge szabadrúgás halt el Nagy kezei között. A 64. percben jártunk már, amikor Ruzsa ugratta ki Burai I. Dávidot, aki a rövid sarokba helyezte a pöttyöst. (0-4) A folytatásban további helyzetek következtek: előbb Zelenyánszki fejjel próbálkozott, majd Burai lábbal, de gólt egyik játékosunk sem ért el a próbálkozásból. A hajrában Laksteter szabadrúgásból lehetett volna eredményes, de játékosunk lövése a felső lécről kijött, így az eredmény már nem változott.

Sportszerű vésztői csapat ellen sikerült elhoznunk a három pontot teljesen megérdemelten, hiszen a kilencven perc során végig mi domináltunk, uraltuk a meccset. Jövő héten folytatás hazai pályán a Szarvas ellen.

Vésztői SE – Körösladányi MSK 0 – 4 (0 – 3)
Gólszerzők: Zelenyánszki L. a 26., a 33., Szántó M. a 29. és Burai I. D. a 64. percben.
Sárga lap: Lázár T. (Vésztő) a 44. percben.
Jók: Novák R., Fábián O., Lázár T., Fazekas J. ill. Zelenyánszki L., Zsíros P., Ruzsa Z., Burai I. D.

150 néző

Vésztői SE: Vári A. – Varga T., Szabó R. (Ötvös N. a 85′), Lázár T., Szabó S. (Lakatos N. a 74′), Fazekas J., Horváth D., Pap Zs. (Vámos A. a 85′), Kovács L. (Herbert T. a 62′), Fábián O., Novák R.

Játékosedző: Pap Zsolt

Körösladányi MSK: Nagy B. – Juhász D. (Bagyinszki A. a 61′), Ruzsa Z., Burai I. D., Szántó M., Bozsó M. (Farkasinszki L. a 61′), Papp Zs. (Laksteter J. az 57′), Zelenyánszki L., Zsíros P., Polonio-Guerreiro (Fülöp T. a 61′), Szabó Á.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Pap Zsolt: A jobb erőben lévő vendégcsapat három pontrúgásból megpecsételte a sorsunkat.

Fodor Sándor: A sportszerűen játszó hazaiakat megérdemelten győztük le.

A mérkőzés képgalériája elérhető ide kattintva.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 − 4 =