Körösladányi MSK

Büntetőpárbajban búcsúztunk a megyei kupasorozattól

Szerda délután a Békés Megyei Kupa 3. fordulóját rendezték meg, csapatunk Szeghalmon lépett pályára, ahol gólokban nem volt hiány. Végül büntetőkkel dőlt el a továbbjutás sorsa, sajnos ellenfelünk öt pontrúgást értékesített, mi csak négyet, így a Szeghalom lépett tovább a következő körbe.

 

Nem akart eldőlni a szeghalmi mérkőzés sorsa a rendes játékidőben, hiszen hiába szereztünk háromszor (!) is vezetést, mindháromszor egyenlített a hazai csapat. Együttesünk már az ötödik percben előnybe került, igaz a 10. minutumba jött is a szeghalmi válasz. Hasonló tempóban jött a következő találat is, tizenhat perccel a kezdés után Bozsó volt eredményes. A szünetre majdnem előnnyel mehettünk, ám Cserna R. a 45. percben egyenlített. A második játékrészben szintén volt egy gyors gólváltás, így döntetlennel zárult a találkozó, büntetők következtek.

A Szeghalom részéről értékesítette az első öt tizenegyest Patka Gy., Gedó L., Wéber L., Veres Zs. és Boruzs J., míg tőlünk Zelenyánszki L., Laksteter J., Burai I. D. és Nagy B. talált be, míg Prasler elvétette a pontrúgást.

Szeghalmi FC – Körösladányi MSK 3 – 3 (2 – 2); büntetőkkel: 5 – 4
Gólszerzők: Boruzs J. a 10., a 73., Cserna R. a 45. ill. Zsíros P. az 5., Bozsó M. a 16. és Laksteter J. a 61. percben.
Sárga lap: Boruzs J. a 27., Tatár S. a 28. ill. Zsíros P. az 52. percben.

Szeghalmi FC: Kapusi G. (Patka Gy. a 89′) – Tatár S., Kovács Gy. (Tófalvi A. a 79′), Veres Zs., Boruzs J., Boros Á., Ruzsa Sz. (Tóth B. a 18′), Gedó L., Cserna R., Bakk Á., Wéber L.

Vezetőedző: Janis János

Körösladányi MSK: Zsibrita G. (Nagy B. a 89′) – Knyihár D. (Prasler a 46′), Farkasinszki L., Bozsó M. (Polonio-Guerreiro a 65′), Bagyinszki A. (Vincze D. a 46′), Papp Zs. (Burai I. D. az 59′), Zelenyánszki L., Fülöp T., Zsíros P., Szabó Á., Laksteter J.

Megbízott edző: Oláh Imre

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő + tíz =