Körösladányi MSK

Minimális, de értékes győzelmet arattunk Nagyszénáson

A főként védekezésre koncentráló nagyszénásiak ellen egy góllal sikerült nyernünk, ennyivel viszont minimum jobb volt csapatunk. A három pontot érő találat csak a 77. percben jött, így végig nyílt maradt a találkozó. Sikerünkkel az élen maradtunk, előnyünk továbbra is két pont a Békéscsabai Előre II. csapatával szemben.

 

A mérkőzés első félidejében nem sok esemény történt, amit értékelni lehetne, a 24. percben egy oldalról elvégzett szabadrúgás után tudott egyik támadónk fejelni középén, de a gólvonal elől szögletre tisztáztak a védők. A sarokrúgás után Prasler tudott fejelni, de kaput nem talált. A félidő vége előtt a hazaiak egy kontra után kerülhettek volna helyzetbe, de Vincze D. tisztázott remekül ebben a szituációban. Az első játékrész így igazi helyzet nélkül véget is ért, bár hét sárga lapot kiosztott a játékvezető 4-3 arányban.

A második félidő elején Papp Zs. Prasler jó meglátása után kerülhetett helyzetbe, ám a hazai kapus jól élt együtt a játékkal, így védeni tudott, a kipattanóból pedig nem találtuk el a kaput. Már a 63. percet mutatta az óra, amikor Laksteter ívelése után Burai lőtt kapásból, nem sokkal tévesztett célt játékosunk. Kicsivel később a másik oldalon a tizenhatos magasságából végezhettek szabadrúgást a hazaiak, kapura tekerték, Nagy kapus viszont biztos kézzel védett.

Húsz perccel a mérkőzés vége előtt Papp Zs. lövésénél hárman is blokkoltak, majd Zelenyánszki labdájából Burai az oldalhálót találta el. A 76. percben Vincze D. ívelte középre a labdát, Zelenyánszki Laksteter elé fejelte azt, akit buktattak. Mivel az eset a tizenhatoson belül történt, így járt a büntető, amit Prasler Thomas Michel kihagyott, viszont a kipattanót már értékesítette. (0-1) A hajrába érve Szántó szöglete lephette volna meg a nagyszénásiakat, de a kapura tekert sarokrúgásnál nagyot védett Bordás. Gólhátrányban már próbált aktívabb lenni a Nagyszénás is, a lefújás előtt két szabadrúgást is lőhettek, de veszély egyikből sem lett, így megőriztük az egygólos előnyünket.

Sok szabálytalansággal tarkított mérkőzésen megérdemelten szereztük meg mindhárom pontot. Sajnos “áldozatokkal” járt a találkozó, ugyanis Zelenyánszki L. és Knyihár D. kisárgult, így ők a jövő heti Kondoros elleni mérkőzésen biztosan nem lesznek ott.

Nagyszénási SE – Körösladányi MSK 0 – 1 (0 – 0)
Gólszerző: Prasler a 77. percben.
Sárga lapok: Márk Á. a 8., Libor G. a 24., Vili M. a 35., Nagy Sz. a 37., Miszlai L. az 57., Vincze A. a 60., Bordás S. a 76. ill. Szabó Á. a 14., Knyihár D. a 34., Bagyinszki A. a 45. és Zelenyánszki L. a 66. percben.

Nagyszénási SE: Bordás S. – Zábrák Z., Tasi R., Vili M., Libor G., Miszlai L., Juhász N., Vincze A., Horváth T. (Simon Z. a 77′), Nagy Sz., Márk Á. (Tari F. a 83′)

Technikai vezető: Boér Zsolt

Körösladányi MSK: Nagy B. – Ruzsa Z., Burai I. D. (Zsíros P. a 87′), Szántó M., Knyihár D. (Laksteter J. a 44′), Bagyinszki A., Papp Zs., Zelenyánszki L., Prasler (Bozsó M. a 82′), Vincze D., Szabó Á.

Megbízott edző: Oláh Imre

A mérkőzés képgalériája elérhető ide kattintva.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 − kettő =