Körösladányi MSK

Az NBII-ből megerősített Előre nyerte a rangadót

Szabályos, de fair play szempontból nem nyúlt szép eszközhöz a Békéscsabai Előre II., amikor a szombati rangadón az NBII-ből erősítette meg Megye I-es csapatát. A kettő-nullás győzelmet mondhatni egy olyan csapat harcolta ki, amelyik a Megye I-es bajnokság eredményes szerepléséből nem sok szerepet vállalt az idény során.

 

Pörgősen kezdődött a forduló és talán a bajnokság rangadója is, hiszen Mácsai már a második percben szabadrúgást rúghatott jó helyről. Ez a sorfalban landolt, nem sokkal később pedig a másik oldalon Papp Zs. elől kellett a védőknek mentenie, miután Burai centerezte be a labdát. Sajnos a korai gólt nem sikerült elkerülnünk, ahogy az előző mérkőzésen sem, a 16. percben labdát szerzett az Előre II., Ilyés Tamás került helyzetbe és tizennégy méterről bevette Nagy B. kapuját. (1-0) A folytatásban komoly helyzet nem alakult ki a kapuk előtt, bár csapatunk kétszer is sarokrúgást harcolt ki, ezekből azonban veszély nem lett. A 41. percben Papp Zs. labdaszerzését követően Knyihárnak passzolt, lövését azonban blokkolták, így komoly veszély ebből sem lett, csakúgy ahogy a másik oldalon Ilyés kiugratásából sem, előle Nagy kapus szedte fel a pöttyöst.

Az 51. percben közel jártunk a gólhoz, Prasler beadását Burai csúsztatta meg, kicsivel kerülte el a célt játékosunk fejese. Öt perccel később Tóth D. is nagy helyzetet puskázott el, a futballista lövése nem találta el a kaput. Később Ruzsa és Prasler összjátéka okozott némi gondot az Előrés védőknek, de szögletre tudtak tisztázni, amiből aztán nem sikerült a kapujuk elé szorítani a lila-fehéreket, mert ugyan nehezen, de felszabadítottak. A 74. percben Balog lépett volna ki ziccerben, de Vincze résen volt és szerelte, Krajcs szabadrúgását pedig Uram védte a másik oldalon. A 83. percben sokat köszönhetett Uramnak az Előre II., hiszen Krajcs remek lövését bravúrral hárította a kapus. A 85. minutumban dőlt el a találkozó, Tóth D. ment el szélen és középre passzolt, ahol üresen érkezett Ilyés Tamás, neki pedig már nem volt nehéz dolga. (2-0) A mérkőzés végén még Mezei szabadrúgása szállt kapu fölé, de nem ez zárta a találkozót, hanem Krajcs lövése, ami a felső lécen csattant.

Csapatunk tehát vereséget szenvedett a Békéscsabai Előre II-től, amit hétvégén több NBII-es fiatallal megerősítettek a rangadóra. A találkozó után még a bajnokság nem dőlt el, viszont a hátralévő egy fordulóban már kicsi esélyünk maradt az első hely megszerzésére, hiszen a Szeghalom legyőzése nem lesz elég jövő héten, a Békéscsabai Előre II-nek Kondoroson nem szabad pontot szereznie.

Békéscsabai Előre II. – Körösladányi MSK 2 – 0 (1 – 0)
Gólszerző: Ilyés T. a 16. és a 85. percben.
Sárga lapok: Mácsai L. a 38., Borbély Zs. a 76. ill. Prasler a 40., Ruzsa Z. a 61., Papp Zs. a 85., Zsíros P. a 87. és Krajcs G. a 91. percben.

460 néző

Békéscsabai Előre II: Uram J. – Babinyecz B., Ilyés T. (Varga T. a 86′), Mácsai L. (Bán B. a 67′), Balog Zs., Tóth D., Kovács T., Pusztai A. (Nyéki B. az 55′), Borbély Zs., Mezei Sz., Máris D. (Zsilinszki M. a 46′)

Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Körösladányi MSK: Nagy B. – Ruzsa Z., Burai D. (Zsíros P. a 84′), Szántó M., Knyihár D. (Krajcs G. a 46′), Bagyinszki A. (Fülöp T. a 88′), Papp Zs., Zelenyánszki L., Prasler (Bozsó M. a 72′), Vincze D., Szabó Á.

Vezetőedző: Fodor Sándor

A mérkőzés képgalériája megtekinthető ide kattintva.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × három =