Körösladányi MSK

Bajnoki döntő: a bajnoki címről is dönthet a szombati mérkőzés

A Megye I. osztályú bajnokságban az utolsó előtti fordulót rendezik meg hétvégén, ahol ellenfelünk a második helyen álló – pontegyenlőséggel, de rosszabb gólkülönbséggel – Békéscsabai Előre II. csapata lesz. Mondhatni a bajnoki cím is ezen a meccsen fog eldőlni, persze matematikailag még az utolsó fordulóban is változhat a sorrend, ennek a meccsnek az eredményétől függetlenül.

 

Nem túlzás azt állítani, hogy a bajnokság legérdekesebb, legizgalmasabb összecsapása következik szombaton Békéscsabán. A bajnoki címre még mindkét csapat esélyes, hatalmas harcban vannak az első helyért, hiszen csak a rosszabb gólkülönbsége miatt szorul jelenleg a második helyre a lila-fehér klub. Az nem is kérdés, hogy a szombati győztes biztosan az első helyről várja az utolsó fordulót, viszont matematikailag még nem bajnokként. Mivel a rájátszás visszavágóit nagyon jó eredménnyel zártuk eddig (két nagy arányú győzelem), így a gólkülönbségünk jelenleg nyolc góllal jobb ellenfelünknél, ami annyit tesz, hogy a döntetlen is nekünk kedvez.

Persze az egyik csapatnak sem lehet cél, hogy döntetlennel végződjön a találkozó, hiszen hol máskor, ha nem itt kell eldönteni, hogy melyik csapat szerezze meg a legfényesebb érmet a szezon végén. A legutóbbi egymás elleni meccsünket rosszul kezdtük, hamar hátrányba kerültünk, az egyenlítés pedig csak a hajrában jött. A rossz kezdést el kell kerülnünk Békéscsabán, viszont ha az elmúlt hetek jó játékát át tudjuk menteni szombatra, akkor jó esélyünk lehet a három pontra is. Bízzunk játékosainkban és buzdítsuk őket minél többen a helyszínen, és akkor sikerülhet folytatnunk a megkezdett utat. Hajrá Ladány!!!

Az utolsó fordulóban csapatunk hazai pályán a Szeghalmot fogadja, míg az Előre II. Kondoroson fejezi be az idényt.

2019. május 25., 17:00
Békéscsabai Előre II. – Körösladányi MSK

Örökmérleg:

Békéscsabai Előre II. győzelem: 2
döntetlen: 3
Körösladányi győzelem: 2

Előző mérkőzés:
Körösladány – Békéscsabai Előre II. 1-1 (2019)
Körösladány – Békéscsabai Előre II. 0-1 (2018)
Békéscsabai Előre II. – Körösladány 1-2 (2018)
Békéscsabai Előre II. – Körösladány 4-0 (2018)
Körösladány – Békéscsabai Előre II. 1-1 (2018)
Békéscsabai Előre II. – Körösladány 0-0 (2018)
Körösladány – Békéscsabai Előre II. 3-1 (2017)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 + 12 =