Körösladányi MSK

Győzelem a második felkészülési mérkőzésen is

Szombaton délelőtt lejátszottuk második felkészülési meccsünket is, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Karcag ellen, akik a Megyei I. osztályban érdekeltek.

 

Jó iramban kezdte meg mindkét csapat a mérkőzést, az első lehetőség előttünk adódott a 3. minutumban, mikor Zsíros jó helyről lőhetett szabadrúgást, de fölé lőtt. Továbbra is lendületben maradt csapatunk, négy perccel később egy szöglet után Vincze csúsztatott fejjel, de a kapufa kisegítette a vendégeket. Jobbára csapatunk birtokolta a labdát, míg a vendégek gyors kontrákra rendezkedtek be.

Tíz perc elteltével Knyihár Pappal játszott össze, utóbbi lőni tudott jó hét méterről, de a karcagi kapus szögletre mentett. Következő lehetőség is csapatunk előtt adódott, Knyihár tüzelt a kígyótérről, ám a vendég kapus ismét bravúrral hárított. A vendégek is próbálkoztak, ezeket rendre megállította a védelmünk, egy alkalommal pedig Nagynak kellett kifutva menteni a kiugró vendég támadó elől. Mi sem maradtunk tétlenek, Papp lekészítését Ruzsa okosan tekerte el a hosszú sarok felé, de a belső kapufáról kifelé pattant a labda.

A 27. percben hatalmas helyzetben a karcagi támadó kapunk fölé emelt. Negyedórával a vége előtt Papp került helyzetbe, de lövése picivel mellé ment. Utolsó percekben előbb egy Burai szabadrúgást, majd Papp lövését védte a vendég hálóőr.

A második félidő egy karcagi szabadrúgással kezdődött az 50. percben, de a sorfalról szögletre mentette a lövést. Tíz perccel később ismét a Karcag előtt volt lehetőség, de mellé ment ez a lövés is. A 67. minutumban Ruzsa remekül hozta helyzetbe Kisarit, akinek lövését a kapus bravúrral védte. A 70. percben Zelenyánszki szabadrúgásánál kellett lábbal védenie a vendégek kapusának.

Szép játék után Ruzsa próbálkozott távolról a 78. percben, a kipattanó labdát Almási fölé lőtte. Öt perccel később Papp ugrott ki, de csak szabálytalanul tudták szerelni a büntető területen belül, ezért büntetőt kaptunk, amit Ruzsa magabiztosan végzett el, így hozzánk került az előny. (1-0) A végére még egy Farkasinszki szóló utáni lövés maradt, de a kapus ezt is védte.

Összességében jó iramú mérkőzést játszott csapatunk, a masszív Karcag ellen. A mérkőzés jól szolgálta a felkészülés ezen szakaszát.

Körösladányi MSK – Karcagi SE 1 – 0 (0 – 0)
Gólszerző(k): Ruzsa (11-es)

Körösladányi MSK: Nagy B. – Polák G., Vincze D., Szabó Á., Zsíros P., – Zelenyánszki L., Ruzsa Z., Prasler T., Burai D., Knyihár D., Papp Zs.

Játszott még: Zsibrita G., Farkasinszki L., Paulik Á., Bartik M., Kisari T., Almási M., 

Vezetőedző: Fodor Sándor

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 1 =