Körösladányi MSK

Egy hét múlva újra tétmérkőzést játszik a csapat

A felkészülési időszak lassan véget ér, igaz jövő héten még nem a bajnokság, hanem a Magyar Kupa sorozat veszi kezdetét, ahol két mérkőzést kell sikerrel abszolválnunk, hogy tavalyhoz hasonlóan a főtáblára kerüljünk.

 

A szombatra tervezett edzőmérkőzésünk elmaradt, így egymás elleni játékkal hangolódtak a játékosok a bajnokságra illetve a kupasorozatra. A felkészülési időszakban négy edzőmérkőzést játszottunk, melyből három alkalommal sikerült nyernünk. A Mezőtúrt 9-2-re, a Karcagot 1-0-ra, a Szentmártont pedig 5-4-re győztük le, míg a Bors csapata ellen 2-1-s vereséget szenvedtünk.

Jövő héten már élesben megy a küzdelem, hiszen a Magyar Kupa megyei selejtezőjében leszünk érdekeltek, ellenfelünk viszont egyelőre nincs, mert az első fordulót még nem játszották le az érdekelt csapatok. A kupában két mérkőzést kell megnyerni ahhoz, hogy a főtáblára kerüljünk. A 2. fordulót augusztus 11-én, a 3. fordulót pedig augusztus 28-án rendezik.

A bajnokság is elindul hamarosan, augusztus 17-én az első fordulóban Szeghalomra látogatunk. A kevés számú csapat miatt a 2019/20-as kiírásban rengeteg rangadó és kiélezett mérkőzés vár csapatunkra.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × öt =