Körösladányi MSK

Magabiztos győzelem a kupában

A Szeghalom ellen megvívott Magyar Kupa selejtező meglepően nagy arányú győzelmet hozott, hiszen három-nullás félidei vezetést követően hat-egy arányban múltuk felül a szomszédvár csapatát. A meggyőző siker kellett a szezon elején, ebből lehet tovább építkezni.

 

A 23. percben szereztük meg a vezetést szombaton, miután Burai Dávid 17 méterre a kaputól szabadrúgást végzett el. Játékosunk laposan a hosszú alsóba lőtte a labdát. (0-1) A 34. percben Ruzsa indította jó ütemben Papp Zsoltot, aki egyedül vihette a kapusra, játékosunk pedig nem is hibázott. (0-2) A 39. minutumban a Szeghalom térfelén szerzett labdából Zelenyánszki játszotta meg Papp Zsoltot, aki egy cselt követően a kapufa segítségével újabb gólt ért el. (0-3)

Az 56. percben jött a szépítés: Bakk Ádám egy kipattanót lőtt közelről a kapunkba. (1-3) Ezzel viszont nem támadt fel a Szeghalom, sőt a 66. percben Ruzsa labdájából Knyihár Dániel tudott eredményes lenni. (1-4) Itt még nem volt vége, a 88. percben Krajcs passzából Papp Zsolt lőtt szép gólt, ezzel játékosunk mesterhármast ért el a mérkőzésen. (1-5) A 90. percben a csereként beálló Krajcs Gábor a gólpassza mellé egy gólt is lőtt, szabadrúgását Démusz nem tudta hárítani. (1-6)

A mérkőzés első húsz percében a Szeghalomnak is voltak lehetőségei, ám a vezetést követően csapatunk átvette a mérkőzés irányítását, és összességében ilyen arányban is megérdemelten győztük le a jó erőkből álló Szeghalmot. Egy hét múlva a bajnoki nyitányon vélhetően sokkal nehezebb mérkőzés vár ránk.

Szeghalmi FC – Körösladányi MSK 1 – 6 (0 – 3)
Gólszerzők: Bakk Á. az 56. ill. Burai D. a 23., Papp Zs. a 34., a 39., a 88., Knyihár D. a 66. és Krajcs G. a 90. percben.
Sárga lap: Cserna R. a 22., Tatár S. a 31., Sztojka Á. az 59., Bakk Á. a 63. ill. Zelenyánszki L. a 17., Burai D. a 21., Szabó Á. az 59. és Ruzsa Z. a 78. percben.

380 néző

Szeghalmi FC: Démusz D. – Tatár S., Urbán S., Sztojka Á. (László L. a 80′), Bakk Á., Komlósi M. (Vass Á. az 59′), Gedó L., Cserna R., Nagy M., Wéber L., Tóth G. (Seres D. a 71′)

Vezetőedző: Janis János

Körösladányi MSK: Zsibrita G. – Polák G., Ruzsa Z., Burai D., Szántó M., Knyihár D. (Kisari T. a 71′), Prasler (Laksteter J. a 67′), Papp Zs., Zelenyánszki L. (Krajcs G. a 76′), Zsíros P., Szabó Á.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Ön szerint meddig juthatunk el a Magyar Kupában?

  • feljutunk a főtáblára (80%, 28 szavazat)
  • Szeghalom ellen véget ér a kupa (20%, 7 szavazat)
  • a második fordulóban kiesünk (0%, 0 szavazat)

Összes szavazat: 35

Loading ... Loading ...

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 1 =