Körösladányi MSK

Ismét gólzápor a szomszédvár Szeghalom ellen

Egy hét leforgása alatt másodjára is megmérkőztünk a Szeghalom csapatával, múlt héten a kupában most pedig a bajnokságban is gólzáporos győzelmet arattunk.

 

Jól kezdődött számunkra a mérkőzés, hiszen már a 3. percben Prasler remek labdával szolgálta ki a jobb oldalon meginduló Burait, aki remek ütemben passzolt Pappnak csatárunk pedig nem hibázott és vezetéshez juttatta csapatunkat (0-1). Az első helyzete a hazaiaknak a 12. percben jött, egy szöglet után Szabó fejelte ki a labdát, majd Tóth G. szedte össze és lőtt távolról, de kicsit tévedett. Szép támadást vezetett csapatunk a 20. percben Zelenyánszki a kígyótérről okosan tekert kapura, de a kapufa kisegítette a hazaiakat, a kipattanó labdát Papp Zs. szedte össze és egy csel után a hazai kapus buktatta, büntetőt kaptunk, amit Ruzsa biztos lábbal értékesített (0-2). 25. percben jártunk mikor Polák – Knyihár összjáték után, utóbbi Pappot hozta helyzetbe csatárunk pedig nem hibázott (0-3). 30. minutumban Zsíros szögletét Ruzsa fejeli a kapuba (0-4). 32. percben egy Wéber szabadrúgás szál fölé hazai oldalon. 38. percben Burai – Papp volt a labda útja, utóbbi egy csel után Knyihárnak passzolt, aki 14 méterről nem hibázott (0-5). 40. percben Urbán rúgta fel Burait, amiért megkapta második sárgáját, így a kiállítás sorsára jutott. 43. percben Démusz véd nagyot Zelenyánszki szabadrúgása után.

A második játékrészben az első helyzet az 58. percben alakult ki, ekkor Papp keresztbe passzolt labdája Burainak volt picit hosszú, így elment a kapu előtt a labda. 71. percben Zelenyánszki szöktette Burait a jobb oldalon, aki betört a 16-on belülre, majd Kisarit hozta kihagyhatatlan helyzetbe (0-6). 75. minutumban Laksteter nagy helyzetben fölé lő. 84. percben Farkasinszki remek labdával indítja Pappot, aki a kapust kicselezve lő gólt (0-7), még ebben a percben Tóth G. kap egyből pirosat a játékvezető megsértéséért. A végére még egy Wéber szabadrúgás maradt, de ezt is védte Nagy.

Összességében csapatunk remekül kezdte a találkozót, ami megadta az alaphangot a folytatásra, és ötletes lendületes játékkal megérdemelten vertük meg a jó erőkből álló szeghalmi csapatot.

Szeghalmi FC – Körösladány MSK 0 – 7 (0 – 5)
Gólszerzők: 
Papp Zs. a 3., 25. és a 84., Ruzsa Z. a 20. és a 30., Knyihár D. a 38., Kisari T. a 71. percben.

310 néző

Szeghalmi FC: Démusz D.,- Tatár S., Veres Zs., Sztojka Á. (Gedó L. 51′), Bakk Á. (Seres D. 84′), Komlósi M., (Vass A. 67′), Cserna R., Nagy M., Urbán S., Wéber L., Tóth G.

Játékos edző: Bondár Attila

Körösladány MSK: Nagy B., – Polák G. (Paulik Á. 62′), Szabó Á. (Farkasinszki L. 76′), Szántó M., Zsíros P., Zelenyánszki L., Ruzsa Z., Burai D., Knyihár D. (Kisari T. 65′), Prasler T. (Laksteter 58′), Papp Zs.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc + 6 =