Körösladányi MSK

Újra a Magyar Kupa főtábláján csapatunk

Szerda délután a Jamina elleni győzelemmel együttesünk újra felkerült a Magyar Kupa főtáblájára. A főtábla sorsolása a közeljövőben készül el, a hivatalos játéknap pedig szeptember 21-22. Tavaly egy forduló után a Budaörs (NBII) ellen estünk ki a Magyar Kupa sorozatból.

 

A hétvégi vereséget követően szerdán javított csapatunk, és a Jaminát három-null arányban múltuk felül a megyei kupaselejtezőjében. Góljainkat sorrendben Zelenyánszki L., Laksteter J. és Prasler szerezte, utóbbi büntetőből.

Jaminai SE – Körösladányi MSK 0 – 3 (0 – 2)
Gólszerzők: Zelenyánszki L. a 28., Laksteter J. a 45. és Prasler (11-esből) a 79. percben.
Sárga lapok: Murvai D. a 37., Miklya M. a 42., Horváth M. az 57., Okos I. a 87. ill. Laksteter J. a 36. és Szabó Á. az 56. percben.

Jaminai SE: Szólik T. – Kardos T., Ulrich N. (Mengyán L. a 36′), Miklya M., Murvai D., Gál F., Szudár Cs., Leszkó A. (Németh T. az 52′), Horváth M. (Sebők M. a 74′), Bencsik Cs., Okos I.

Vezetőedző: Pozsár Gábor

Körösladányi MSK: Nagy B. – Polák G., Ruzsa Z., Burai D. (Paulik Á. a 84′), Szántó M., Knyihár D. (Bartik M. a 45′), Prasler (Farkasinszki L. a 84′), Zelenyánszki L., Zsíros P., Szabó Á., Laksteter J.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 4 =