Körösladányi MSK

A hajrában lőtt gólunkra még tudtak válaszolni a szeghalmiak

Sokáig gól nélküli döntetlenre állt a Sárréti rangadó, a gólcsendet pedig Papp Zs. találata törte meg a 87. percben. Az ennyire későn érkező gólokra már nem sok esetben szokott válaszolni az ellenfél, azonban a Szeghalom a 93. percben egyenlített, így pontot mentett idegenben.

 

A mérkőzés eleje tapogatózó játékot hozott, majd gyorsan jött két Burai lehetőség. Előbb szabadrúgásból próbálkozott támadónk, ez nem talált kaput, majd Zelenyánszki labdájából gólhelyzetbe került futballistánk, viszont a labda a kapusban elhalt. Papp Zs. sem maradt sokáig tétlen, játékosunk a 21. percben eresztett el egy távoli lövést, ami kapu fölé ment. A 25. minutumban már a szeghalmiak jöttek szabadrúgással, Wéber viszont célt tévesztett. A félidei eseményeket Szabó Á. lövése zárta, aki távolról próbálkozott, ám kaput ő sem talált.

A második félidőben is csapatunk dominált, rögtön egy Prasler lövéssel nyitottunk, ezután pedig Ruzsa lövése már kaput talált, Kapusi védett. Az 55. percben Szántó beadására Papp érkezett, de lövését irányítani már nem tudta. Zelenyánszki passza után Prasler is hasonlóan járt, tíz méterről kapu mellé lőtt, védője szorításában. A 62. percben Burai szabadrúgásánál már védenie kellett Kapusinak, kicsivel később pedig maga Burai adta középre a labdát, ahol Papp ugyan érkezett, de nem találta el jól a lasztit. Sajnos hiába voltunk fölényben, nem találtuk a rést a szeghalmi pajzson, egészen a 87. percig. Ekkor Gedó a kapufánkra fejelte a labdát egy nagy bedobást követően, a lecsorgót megszereztük és Papp Zsoltot indították meg, aki a kifutó kapus felett a kapuba emelte a labdát. (1-0) Nem tudtuk azonban megőrizni az előnyünket: a 93. percben Wéber László egy lecsorgó labdát a lehető legjobban talált el, ami a hálónkban kötött ki, így döntetlennel zárult a mérkőzés. (1-1)

Csapatunk dominált a mérkőzésen, viszont kevésszer találtuk el a szeghalmi kaput, ami azt eredményezte, hogy a vendégek sokáig tartották magukat. A hajrában szerzett gól sem volt végül elég, a hosszabbításban egy jól eltalált lövés két pont veszteséget okozott számunkra. Jövő héten Jaminában folytatjuk a szezont.

Körösladányi MSK – Szeghalmi FC 1 – 1 (0 – 0)
Gólszerzők: Papp Zs. a 87. ill. Wéber L. a 93. percben.
Sárga lapok: Kisari T. a 24., Zelenyánszki L. a 32. ill. Vass A. a 31., Tatár S. az 51., Tóth G. a 62., Wéber L. a 64., Cserna R. a 76. és Gedó L. a 91. percben.
Jók: Ruzsa L., Zelenyánszki L., Papp Zs., Vincze D. ill. Veres Zs., Tatár S., Futaki K., Cserna R., Wéber L.

200 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. – Prasler (Sipos K. a 81′), Kisari T. (Laksteter J. az 58′), Papp Zs., Zelenyánszki L., Ruzsa L., Vincze D., Szabó Á., Szántó M., Polák G. (Bartik M. a 71′), Burai D.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Szeghalmi FC: Kapusi G. – Tatár S., Futaki K., Veres Zs., Boros Á., Vass A., Sztojka Á., Urbán S. (Nagy M. a 3′ (Komlósi M. az 55′)), Cserna R., Wéber L., Tóth G. (Gedó L. a 71′)

Vezetőedző: Ekker Attila

Fodor Sándor: Két különböző stílus találkozott a mai napon, folyamatosan jól építettük a játékot, a második félidőre beszorítottuk ellenfelünket a kapujuk elé, meg is lett az eredménye, a vezető gól. A végén mégsem gazdagodhattunk három ponttal, egy jól eltalált lövéssel a vendégcsapat döntetlenre hozta a mérkőzést.

Ekker Attila, Futaki Krisztián: Előre játékban a mai mérkőzés alapján maradt bennem hiányérzet. Ettől függetlenül rászolgáltunk az egy pontra.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

13 − 6 =