Körösladányi MSK

Kisari duplájával és Ruzsa büntetőjével bezsebeltük a három pontot

Értékes három pontot szerzett csapatunk az utolsó hazai bajnoki mérkőzésén. Az első félidő végén Kisari T. duplájával alapoztuk meg győzelmünket, majd a második játékrész elején Ruzsa Z. büntetőből biztosította be sikerünket.

 

A negyedik percben egy Burai – Sipos összjáték végén Kisari fejessel zárult az első lehetőségünk, ez azonban még nem adott feladatot a vendég kapusnak. A folytatásban végig a nagyszénási térfélen pattogott a labda, de igazi lehetőséget nem tudtunk kidolgozni. A 18. percben aztán Miszlai fordult le védőjéről, és Nagy kapusnak kellett védeni a játékos lövését. A 21. percben szabadrúgást lőhettünk a tizenhatos csücskétől, Krajcs állt a labda mögé és erőből az alsót célozta meg. A védőknek kellett megakadályozni a hazai gólt. A hajrába érve előbb Sipos majd Kisari próbálkozott lövéssel: előbbinél könnyedén védett a kapus, utóbbinál viszont csak másodjára sikerült védenie a hálóőrnek. A 36. minutumban ismét Miszlai került helyzetbe a másik oldalon, egy hosszú bedobást követően lőtt kapu fölé a játékos. A 38. percben megszereztük a vezetést, Burai passzolta Pappnak a labdát a tizenhatoson belül, akinek a lövésébe beleléptek, így a labda Kisari Tibor elé került, aki élt a lehetőséggel. (1-0) A 41. percben jött a második találat, a nagyszénási kapuhoz közel szereztünk labdát, Sipos Burait játszotta meg, ő jól vette észre középen Kisari Tibort, aki a beadott labdára középen üresen érkezve a kapuba fejelt. (2-0) A félidőt egy nagyszénási szabadrúgás zárta, amit Juhász kapu mellé tekert.

A második félidőben szinte azonnal büntetőhöz jutottunk, az 50. percben Burait buktatták a tizenhatoson belül, amiért járt a tizenegyes. A pontrúgást Ruzsa Zoltán végezte el, magabiztosan. (3-0) A gól után szinte egyből jó lehetőség adódott Borgulya előtt, aki a kígyótérről lőtt, ám Nagy kapus résen volt. A 60. minutumban Papp Zs. lépett ki a védők mellett, játékosunk kissé kisodródott, de így is kapura irányította a labdát, amit Bordás hárított. Tíz perccel később Bartik indította jobb oldalon Pappot, ő középre adta a labdát, amit Sipos levett, majd lőtt, de a középre tartó laszti nem okozott gondot Bordásnak. Kicsivel később kellett a vendég kapustól a bravúr, Papp labdaszerzése után került helyzetbe, de lövését Bordás szögletre ütötte. A mérkőzést két körösladányi helyzet zárta. Előbb a 79. percben Szabó Á. fejelt kapu mellé Sipos szögletéből, majd Baksai ugratta ki Bartikot, akinek a lövését védte Bordás.

Jól játszott csapatunk a masszív Nagyszénás ellen, megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot. A bajnokságból még két mérkőzés van hátra, előbb idegenben játszunk a Gyula ellen, majd szintén idegenben a Nagyszénással mérkőzünk meg.

Körösladányi MSK – Nagyszénási SE 3 – 0 (2 – 0)
Gólszerzők: Kisari T. a 38., a 41. és Ruzsa Z. (11-esből) az 50. percben.
Sárga lapok: Prasler a 45., Zsíros P. a 72. ill. Rafaj P. a 44. és Zábrák Z. a 60. percben.
Jók: Kisari T., Sipos K., Bartik M., Prasler ill. Miszlai L., Vajgely Gy., Rafaj P., Zábrák Z., Vili M.

210 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. – Bartik M., Ruzsa Z., Sipos K., Prasler, Farkasinszki L. (Zsíros P. a 70′), Krajcs G. (Baksai Zs. a 79′), Kisari T. (Laksteter J. a 70′), Papp Zs., Szabó Á., Burai D.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Nagyszénási SE: Bordás S. – Godár Gy., Zábrák Z. (Balázs M. a 83′), Borgulya T., Kajtár I. (Szilágyi H. a 64′), Miszlai L., Juhász N. (Simon L. az 55′), Vajgely Gy., Rafaj P., Vili M., Márk Á.

Vezetőedző: Tasi Róbert

Fodor Sándor: Sportszerűen játszó, a játékot felvállaló csapatot győztünk le, türelmes megfontolt játékkal.
Tasi Róbert: Felvállaltuk a játékot, fegyelmezettek és rendezettek voltunk. Sajnos az első félidő végén hibákat vétettünk, így nagyon nehéz dolgunk maradt a második játékrészre. Jó csapattól szenvedtünk vereséget.
Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 − 10 =