Körösladányi MSK

Győzelem az orkán erejű szélben

Első felkészülési mérkőzésünk gólokban gazdagra sikerült, a kilenc találatot hozó mérkőzésen 5-4 arányban tudtunk nyerni. A csapatok játékát nagyban megnehezítette az orkán erejű szél. Szombaton folytatás a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Mezőtúr ellen.

 

A hetedik percben szerzett vezetést a hazai csapat, egy bal oldali akció végén a hazai támadó középre passzolta a labdát, ahol az érkező társa nem hibázott. (1-0) Két perc múlva hasonló támadásból újabb gólt ért el a Grosics Akadémia. (2-0) Ezután Burai próbálkozott kétszer is, előbb a kaput nem találta el, utóbb pedig a kapus védett. A 25. minutumban Zelenyánszki passza után Prasler került helyzetbe, aki kilőtte a hosszú alsót. (2-1) A hajrában Ruzsa remek labdájából Papp Zs. került helyzetbe, de kapu mellé emeli a labdát, majd a félidő vége előtt Burai szabadrúgását szedi ki a kapus a bal felsőből.

A félidőben több poszton is cserélt csapatunk, azonban újabb helyzet csak a 65. percben volt, ekkor egy szögletet követően Szabó Á. fejelt a hazai kapuba. (2-2) Ezután Kisari helyzeténél védeni tudott a hálóőr, majd Kisari előkészítéséből Laksteter J. lépett ki, aki a kapus mellett megszerezte a vezető találatunkat. (2-3) Sokáig viszont nem vezethettünk, mert a középkezdés után gyorsan egyenlített a Grosics. (3-3) A 80. percben Laksteter J. újra eredményes volt, védőjéről lefordulva vette be a hazai kaput. (3-4) Sajnos ismét gyorsan jött a válasz, egy távoli lövést támogatott meg a szél, ami így a kapunkban kötött ki. (4-4) A 90. percben azonban beállítottuk a végeredményt, Laksteter J. saját maga harmadik, csapata ötödik gólját is megszerezte. (4-5)

Orkán erejű szélben, kilenc gólt hozó találkozón sikerült nyernünk. A folytatásban a Mezőtúr csapatát fogadjuk szombaton.

Grosics Akadémia U19 – Körösladányi MSK 4 – 5 (2 – 1)
Gólszerzőink: Laksteter J. (3), Szabó Á., Prasler

Körösladányi MSK: Nagy B. – Boros Á., Vincze D., Szabó Á., Szántó M., Zelenyánszki L., Ruzsa Z., Burai D., Prasler, Papp Zs., Balogh M.

Játszott még: Vass K., Zsíros P., Laksteter J., Sipos K., Malkócs M., Kisari T., Bartik M.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz + 3 =