Körösladányi MSK

Jó iramú mérkőzésen maradtunk alul a Füzesgyarmattal szemben

Szerdán az NBIII keleti csoportjának éllovasával, a Füzesgyarmattal mérkőztünk meg a felkészülés jegyében. A két klub egyezsége alapján Körösladányban került megrendezésre a találkozó, ami jó iramban zajlott és hasznosan szolgálta a felkészülésünket.

 

A vezetést a vendégek szerezték meg a mérkőzésen, Kovács D. egy centerezést továbbított a kapunkba félollózó mozdulattal. (0-1) A folytatásban is támadásban maradt a Füzesgyarmat, de két helyzetük is kimaradt, majd csapatunk szépített egy kontrát követően. Burai lövését még hárította a vendég kapus, de a kipattanót Kisari T. már a kapuba lőtte. (1-1) A gólunk után további lehetőségek is adódtak előttünk, azonban az újabb gólt a vendég csapat szerezte. Kovács D. vihette Nagy kapusra a labdát, aki két próbálkozását is védte, de a harmadiknál már nem volt esélye a védésre. (1-2)

A második játékrész egyenlő erők küzdelmét hozta, viszont a 60. perc környékén tovább növelte előnyét a Füzesgyarmat. Egy sarokrúgást követően a kipattanót Radcucu lőtte a hálónkba. (1-3) A harmadik vendég gól után már inkább a Füzesgyarmat maradt aktívabb, a hajrá felé közeledve pedig újra eredményesek voltak, Cigan kiugratása után mattolta Nagy kapust. (1-4) A mérkőzés végeredménye viszont csak ezután alakult ki, Laksteter J. fejjel volt eredményes miután felívelték rá a labdát. (2-4)

Méltó ellenfelei voltunk az NBIII-as Füzesgyarmatnak, akikkel jó iramú mérkőzést sikerült játszanunk. A folytatásban szombaton lépünk pályára a Bors ellen.

Körösladányi MSK – Füzesgyarmati SK 2 – 4 (1 – 2)
Gólszerzőink: Kisari T. és Laksteter J.

Körösladányi MSK: Nagy B. – Prasler, Vincze D., Szabó Á., Szántó M., Zelenyánszki L., Burai D., Ruzsa Z., Balogh M., Sipos K., Kisari T.

Játszott még: Vass K., Laksteter J., Farkasinszki L., Krajcs G., Bartik M., Malkócs M., Boros Á.

Fodor Sándor: Nagyon hasznos mérkőzés volt, magas ritmusban játszott mindkét csapat. Tudtunk lépni ismét egyet előre a felkészülésben.

Boros Tibor: Örülök annak, hogy végre élőfüvön játszhattunk. Páran igen visszafogott teljesítményt nyújtottak, ezért akadozott időnként a csapatjátékunk, de így sem kell szégyenkeznünk a produkciónk miatt. Végre győztes meccsen is lehetőséget adhattam az ifjúsági korú labdarúgóinknak.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 3 =