Körösladányi MSK

Vereséget szenvedtünk a tavaszi nyitányon

Szeghalmon kezdtük meg a tavaszi szezont, ahol ugyan sikerült megszereznünk a vezetést, végül mégis pont nélkül maradtunk. Az előnyünk így csökkent az üldözőkkel szemben, egy hét múlva a Jamina ellen lehet javítani.

 

Már a 11. percben vezetést szerzett csapatunk, miután Balogh M. bal oldalon ment el és középre gurította a labdát, ahol az érkező Papp Zs. a kapuba továbbította azt. (0-1) Az előnyünket tovább növelhettük volna Balogh M. helyzeténél, de ez a lehetőség kimaradt, aztán a 23. percben Urbán fejjel volt eredményes, így ikszre hozta a meccset. (1-1) A szünet előtt Sztojka a vezetést is megszerezte a szeghalmiaknak, ami mint később kiderült, egyben az utolsó találat is volt a meccsen. (2-1)

A második játékrészben mindent megtettünk az egyenlítésért és a győzelemért, de a szervezetten játszó hazaiak nem adták ki a kezükből a meccset. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a hosszabbításban Szabó Á. rossz becsúszása után piros lapot kapott, ám a sértett is a kiállítás sorsára jutott miután játékosunkat szidalmazta.

Egy hét múlva hazai pályán kellene javítanunk, ellenfelünk a Jamina lesz.

Szeghalmi FC – Körösladányi MSK 2 – 1 (2 – 1)
Gólszerzők: Urbán S. a 23., Sztojka Á. a 37. ill. Papp Zs. a 11. percben.
Sárga lapok: Tóth G. a 66., Seres D. a 77. ill. Zelenyánszki L. az 56. és Burai D. a 78. percben.
Kiállítva: Nagy M. a 94. ill. Szabó Á. a 94. percben.
Jók: Nagy M., Tatár S., Seres D., Urbán S. ill. Zelenyánszki L., Vincze D., Burai D.

Szeghalmi FC: Kapusi G. – Tatár S., Seres D. (Tófalvi A. a 76′), Veres Zs., Sztojka Á., Nagy M., Gedó L., Cserna R., Wéber L., Tóth G. (Balogh R. a 91′), Urbán S.

Vezetőedző: Hajdú Csaba

Körösladányi MSK: Nagy B. – Sipos K. (Laksteter J. az 58′), Szántó M., Krajcs G. (Bartik M. a 62′), Papp Zs., Balogh M. (Kisari T. a 75′), Zelenyánszki L., Szabó Á., Prasler (Zsíros P. a 85′), Vincze D., Burai D.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Hajdu Csaba: Büszke vagyok a fiúkra, akaratból ötösre vizsgáztak! Nagy Misinek mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Fodor Sándor: Bár vezettünk, ennek ellenére elrontottuk az első félidőt. A másodikban nagy erőket mozgósítottunk a győzelem érdekében, de a fegyelmezetten és szervezetten játszó hazaiak értékes három pontot vettek el tőlünk. A sérült játékosnak mielőbbi gyógyulást kívánunk!

A mérkőzés képgalériája megtekinthető ide kattintva.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt + tizenhárom =