Körösladányi MSK

Félidőnként két-két gól, magabiztos győzelem a Jamina ellen

Viszonylag korán vezetést szereztünk a Jamina ellen hazai pályán, ezután pedig gyorsan jött a második gólunk is, ami így megnyugtatólag hatott a csapatra. A kötelező győzelmet sikerült bezsebelnünk, az előnyünk nem csökkent riválisainkkal szemben, akik szintén nyertek hétvégén.

 

Ellenfelünk a védekezésre fektette a hangsúlyt a mérkőzés elejétől, ezért jobbára csapatunknál volt a labda. A 4. percben Papp lövését hárította Harman, majd a 13. percben Burai szabadrúgása okozott kisebb gondot a vendégeknek, de sikerült végül felszabadítaniuk. A 23. percben sikerült megszereznünk a vezetést, Burai szép csel után Ruzsa Zoltánt hozta helyzetbe, aki egyből tüzelt és eredményes volt. (1-0) A 28. percben Burai jó helyről végezhetett el szabadrúgást, ezt Harman még védte, de Vincze Dániel a kipattanót a kapuba kotorta. (2-0) A félidő végén a vendégeknek is volt egy helyzete, Darányi tudott lőni egy kontra végén, de a kaput nem találta el ez a kísérlet.

A második félidőben sem változott a játék képe, a fordulást követően Laksteter szinte egyből helyzete került, de ebből még gól nem született. A 64. percben ismét kontrát vezetett a Jamina, Németh került lövőhelyzetbe, Nagy kapus csak öklözte a labdát, majd védőink felszabadítottak. Nem sokkal később Burai beadása után Laksteter került hatalmas helyzetbe, de a kapusba lőtte a lasztit. A 83. minutumban már összejött támadónknak a gól, Papp Zs. passza után Laksteter Jován a tizenhatos sarkáról a hosszúba emelte a labdát. (3-0) A 89. percben állítottuk be a végeredményt, Laksteter hozta kihagyhatatlan helyzetbe Malkócs Marcellt, aki megszerezte első gólját csapatunkban. (4-0)

A mérkőzés folyamán a mi akaratunk érvényesült, győzelmünk megérdemelt, ami jobb helyzetkihasználással akár nagyobb arányú is lehetett volna. Jövő héten szombaton este lépünk pályára, Orosházán.

Körösladányi MSK – Jaminai SE 4 – 0 (2 – 0)
Gólszerzők: Ruzsa Z. a 23., Vincze D. a 28., Laksteter J. a 83. és Malkócs M. a 89. percben.
Sárga lapok: Krajcs G. a 45., Malkócs M. a 85., Zelenyánszki L. a 88. ill. Horváth M. a 20., Bencsik Cs. a 69., Murvai D. a 75. és Zubor M. a 88. percben.
Jók: Vincze D., Laksteter J., Papp Zs., Ruzsa Z., ill. Miklya M., Bencsik Cs., Sebők M.

160 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. – Boros Á., Papp Zs., Zelenyánszki L., Ruzsa Z., Zsíros P. (Bartik M. a 60′), Prasler (Sipos K. a 46′), Szántó M., Krajcs G. (Laksteter J. a 46′), Vincze D., Burai D. (Malkócs M. a 80′)

Vezetőedző: Fodor Sándor

Jaminai SE: Harman J. – Horváth M. (Leszkó A. a 75′), Kardos T., Murvai D. (Zubor M. a 85′), Okos I., Millya M., Kovács I., Sebők M., Darányi D., Németh T., Bencsik Cs.

Vezetőedző: Pozsár Gábor

Fodor Sándor: A zártan védekező ellenfelünkkel szemben a fordulatszámunk még nem érte el az elvártat, de türelmes, megfontolt játékkal megszereztük a három pontot.

Nyúl Gábor mb. edző: Nem történt csoda, a jobbik csapat nyert megérdemelten. Viszont nehéz elmenni szó nélkül egy ember viselkedése mellett és itt nem a játékvezetőre gondolok. Elismerésem a Körösladánynak.

A mérkőzés képgalériája elérhető ide kattintva.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × kettő =