Körösladányi MSK

Ilyés négy góllal járult hozzá a Majos elleni győzelemhez

Már bő negyedóra játék után kétgólos előnyben játszhatott csapatunk a szintén újonc Majos ellen, akik a szünet előtt büntetőből szépítettek. A második játékrészben viszont nem változott a játék képe, így csapatunk a végére emberhátrányba kerülő vendégek ellen magabiztos győzelmet aratott.

 

9. perc: A vendégek hoztak össze igen korán egy büntetőt, melyet Ilyés T. magabiztosan értékesített. (1-0)

17. perc: Ilyés T. tette középre a kapu elé a labdát, Széles B. mögött Papp Zs. érkezett, de a védő a saját kapujába juttatta a labdát. (2-0)

45. perc: A félidő előtt összehozott egy büntetőt a vendég csapat is. A pontrúgást Lizák érzékesítette. (2-1)

59. perc: A fordulás után a mezőnyfölényünk érett góllá, Ilyés szerezte meg saját maga második, csapata harmadik találatát. (3-1)

82. perc: Kétgólos hátrányban a vendégek még emberhátrányba is kerültek, miután Ledneczki G. megkapta második sárga lapját.

83. perc: A csereként beálló Kisari játszotta meg a középen érkező Ilyést, aki becsúszva érte el a labdát és továbbította a majosi kapuba. (4-1)

91. perc: Zelenyánszki remek passzából Ilyés lépett ki a védők mellett, majd kilőtte a hosszú sarkot, ezzel beállítva a végeredményt. (5-1)

Lendületesen kezdtük az NBIII-as bajnokság szezonnyitóját, és egy vendég szabálytalanságnak köszönhetően hamar büntetőt kaptunk, amiből az előnyt is megszereztük. Nem sokkal később ráadásul egy öngóllal tovább növeltük az előnyünket. A második gólunk után Ilyésnek és Pappnak is volt még lehetősége gólt szerezni, de ez elmaradt, majd némi meglepetésre a védekezésre koncentráló majosiak a 45. percben szépíteni tudtak, így a második játékrészre egyáltalán nem volt lefutott a mérkőzés. A fordulás után is irányítottuk a mérkőzést, többet volt nálunk a labda, ez a fölény pedig az 59. percben érett góllá. A folytatásban már nem volt kérdés, hogy győzelemmel kezdjük a szezont a hajrában emberhátrányba kerülő majosiak ellen, ráadásul még tovább növeltük az előnyünket a lefújásig.

A magabiztos siker lökést adhat a folytatásra. A 2. fordulóban Monoron lépünk pályára vasárnap, míg az azt követő szerdán hazai pályán fogadjuk az FC Dabast.

Körösladányi MSK – Majosi SE 5 – 1 (2 – 1)
Gólszerzők: Ilyés T. (11-esből) a 9., az 59., a 83., a 91., Széles B. (ög.) a 17. ill. Lizák P. (11-esből) a 45. percben.
Sárga lapok: Nagy B. a 36., Burai D. a 85. ill. Kugli Á. a 21. és Hoch A. az 55. percben.
Kiállítva: Ledneczki G. (Majos) a 82. percben.
Jók: Ilyés T.(mezőny legjobbja), Mácsai L., Szántó M., Zelenyánszki L., Papp Zs. ill. Kugli Á. és Pál A.

600 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. – Krajcsó K., Papp Zs. (Kisari T. a 76′), Zelenyánszki L., Szántó M., Prasler, Ilyés T., Mácsai L. (Knyihár D. a 84′), Vincze D., Pusztai A. (Ruzsa Z. az 58′), Burai D.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Majosi SE: Steinbach G. – Kovács G., Ledneczki G., Kugli Á., Széles B. (Szeiler A. a 26′), Hoch A., Lizák P. (Tamás B. a 61′), Kovács E., Petrovics T. (Vituska N. a 66′), Pál A., Bognár S.

Vezetőedző: Tihanyvári László

Fodor Sándor: Első NBIII-as mérkőzésünkön nagyon nagy koncentrációval és becsvággyal szerepeltek a játékosaink. Türelmesen, de magas ritmusban játszottunk, ennek eredményeként az első félidőben kétgólos előnyt szereztünk. Szünet után is jól elkaptuk a ritmust, a gólok mellett további lehetőségeink is voltak. Ezzel együtt alaposan meg kellett küzdenünk a zártan védekező ellenféllel, de a végjátékban már szépségdíjas gólokat is szereztünk és nem volt érdemtelen a vastaps, ami a fiúkat az öltözőbe kísérte.

Tihanyvári László: Ízelítőt kaptunk abból, hogy mi vár ránk ebben az osztályban. Gyorsaságban, keménységben, harcosságban is javulnunk kell, van még mit dolgoznunk ahhoz, hogy sikeresek tudjunk lenni az NB III-ban.

A mérkőzés képgalériája megtekinthető ide kattintva.

Kép: beol.hu / Imre György

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

6 + tizenhárom =