Körösladányi MSK

Folytatódik a feszített tempó, Dunaújvárosba látogatunk

Vasárnap Dunaújvárosba utazik csapatunk, ahol nyolc nap alatt ez lesz a harmadik mérkőzésünk. A feszített tempó ellenére futballistáink ismét a maximumot szeretnék nyújtani, és tovább folytatni a megkezdett utat. Ellenfelünk jelenleg pont nélkül áll a bajnokságban, így előbb-utóbb ők is szeretnék elkezdeni a pontgyűjtést.

 

Bár titkon bízunk benne, hogy nem ezen a hétvégén törik meg a Dunaújváros rossz szériája, de a csapat eddigi eredményei ellenére sem bízhatjuk el magunkat. Az előző két mérkőzésünket ugyan döntetlennel fejeztük be, de mindkét alkalommal megvolt a lehetőségünk a győzelem megszerzésére is. Azt a kicsi pluszt kell még hozzáadnunk a játékunkhoz, ami az előző meccseken hiányzott, és akkor Dunaújvárosban meglehet akár a második győzelmünk is. Ellenfelünk az előző szezont az ötödik helyen zárta, bár az utolsó mérkőzésre nevezett játékosaik közül nyolcan azóta már más klub színeiben játszanak. A csapat egyébként három veresége ellenére sem futott bele nagy különbségbe, hiszen rendre egy góllal maradtak alul, sorrendben a Szekszárd, az ESMTK és a Dabas-Gyón ellen. Ráadásul az első és a harmadik fordulóban előnyből szenvedtek vereséget, szerdán például a 92. percben büntetőből kapták a mindent eldöntő találatot.

Ahogy eddig is, Malkócs M. tartósan sérült, Papp Zs. játéka még kérdéses, bár bízunk a visszatérésében, ellenben Szabó Á. már ott lehet a keretben, hiszen letelt az eltiltása. Reménykedünk, hogy a sorozatos terhelés ellenére is képesek leszünk azt az arcunkat mutatni vasárnap, amit eddig ebben az idényben megszokhattunk, hiszen hasonló fegyelmezett játékkal vasárnap is pontot, pontokat szerezhetünk. Hajrá Ladány!!!

2020. augusztus 16., 17:30
Dunaújvárosi PASE – Körösladányi MSK

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × öt =