Körösladányi MSK

Döntetlen a Dabas ellen: az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést

Az első játékrészben nagyon jól játszott csapatunk, ekkor akár több góllal is vezethettünk volna, viszont a szünetben meg kellett elégednünk az egygólos előnnyel. A fordulást követően a Dabas is jobban kezdeményezett, és a kezdeti lendületük egyenlítést ért, így egy ponttal távoztak Körösladányból.

 

29. perc: Burai D. szerzett labdát az ellenfél térfelén, betört a tizenhatoson belülre, majd egy csel után a rövid alsóba helyezte a labdát. (1-0)

60. perc: Vladul S. lépett ki a bal oldalon és lövése utat tört magának a hosszú alsóba. (1-1)

A vasárnapihoz hasonlóan szerdán is lendületesen kezdtük a mérkőzést, Ruzsa passzából Ilyés már elég korán, az ötödik percben gólhelyzetbe került, de a kapu mellé gurított. Ezt követte két kisebb lehetőség, szintén Ilyés főszereplésével, majd a 22. percben már majdnem a dabasi kapuba került a labda, miután Ilyés a kapust szerelve labdát szerzett és az üres kapu felé passzolt, de egy becsúszó védő még ki tudta vágni a labdát. A 29. percben az újabb dabasi labdavesztés már nem fért bele, Burai D. vette be idén elsőnek az FC Dabas kapuját. A második félidőben aztán a Dabas volt aktívabb, két lehetőségük kapu mellé szállt, az igazán nagy helyzetüket pedig Nagy védte bravúrral. Ezt követte a 60. percben Vladul lövése, ami sajnos utat talált magának a kapunkba. Az egyenlítés után inkább a küzdelem dominált, többet volt a vendégeknél a labda, de a hajrában így is nekünk volt meccslabdánk, amivel a mai napon nem tudtunk élni.

Az első félidőben remekelt csapatunk, a vezető találat előtt ismét lőhettünk volna még minimum egy gólt. A második játékrészben már a Dabas is más felfogásban játszott, többet birtokolták a labdát és a második igazi helyzetükből jött az egyenlítés is. Értékes pontot szereztünk, de ebben a meccsben is benne volt a győzelmünk. Vasárnap Dunaújvárosban folytatjuk.

Körösladányi MSK – FC Dabas 1 – 1 (1 – 0)
Gólszerzők: Burai D. a 29. ill. Vladul S. a 60. percben.
Sárga lap: Zelenyánszki L. a 83. ill. Márton D. a 12., Dudás D. a 37., Marsa L. a 48. és Takács K. a 92. percben.
Jók: Nagy B., Krajcsó K., Mácsai L., Vincze D., Prasler ill. Forgács A., Horváth B., Vladul S.

300 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. – Krajcsó K., Ruzsa Z., Zelenyánszki L., Szántó M., Prasler, Ilyés T. (Bartik M. a 93′), Mácsai L., Vincze D., Pusztai A. (Knyihár D. a 64′), Burai D. (Kisari T. a 79′)

Vezetőedző: Fodor Sándor

FC Dabas: Kersák R. – Forgács A., Márton D., Lévai N. (Sándli M. az 52′), Biró Á., Marsa L., Vladul S. (Takács K. a 77′), Erdős G. (Ágoston D. a 69′), Földes M., Dudás D., Horváth B.

Vezetőedző: Szabó István László

Fodor Sándor: Óriási iramot diktáltunk az első félidőben, a 22. percben akár négy-nullra is vezethettünk volna. A második félidőre ellenfelünk jobban jött ki, igaz helyzeteket nem alakítottak ki, de többet birtokolták a labdát és egyenlítettek. Sajnálom, hogy az utolsó két percben két óriási lehetőséget hagytunk kihasználatlanul. Minden dicséretet megérdemelnek játékosaink, győzelmet szalasztottunk el.

Szabó István László: Gratulálok Fodor Sanyi kollégámnak, jó kis csapatot rakott össze. Az első félidő egyértelműen a Körösladányé volt, míg a második félidőben mutatott játék és helyzetek alapján mi játszottunk jobban, így véleményem szerint igazságos döntetlen született.

A mérkőzés képgalériája megtekinthető ide kattintva.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hét + tizennyolc =