Körösladányi MSK

A tetemes dunaújvárosi előnyt nem tudtuk ledolgozni

Emberelőnyben fejeztük be a dunaújvárosi mérkőzést, de ellenfelünk háromgólos előnye így is kitartott a mérkőzés végéig. Csapatunk tartását mutatja, hogy az utolsó percig küzdöttünk, a hosszabbításban még akár egyenlíthettünk is volna, ám vasárnap elszenvedtük első harmadosztályú vereségünket.

 

8. perc: Bal oldalon vezetett támadást a Dunaújvárost, az oldalról érkező bepasszolt labdát pedig Kesztyűs M. lőtte a jobb alsóba. (1-0)

13. perc: Büntetőt kapott a hazai csapat, a labda mögé Szepessy R. állt és higgadtan értékesítette a pontrúgást. (2-0)

38. perc: Bal oldalról végzett el szabadrúgást a Dunaújváros, a középre ívelt labdára pedig Markovics B. érkezett és fejjel volt eredményes. (3-0)

58. perc: Ilyés ugrott ki a védők között, majd a hosszún teljesen üresen érkező Bartiknak passzolt, aki megszerezte szépítő találatunkat. (3-1)

59. perc: Ismét hibáztunk hátul, újabb tizenegyest adtunk a hazaiaknak, amit Szepessy R. újból a hálónkba lőtt. (4-1)

63. perc: Barta B. buktatta Burait, amiért sárga lapot kapott, de neki már volt egy, így emberhátrányba kerültek a vendéglátók.

77. perc: A csereként beálló Kisari passzából Burai került gólhelyzetbe, aki élt is a lehetőséggel, ezzel kettőre csökkentve a különbséget. (4-2)

84. perc: Kisari volt eredményes a hajrában, Burai beadását követően fejjel vette be a dunaújvárosi kaput. (4-3)

Keményen kezdte a mérkőzést a Dunaújváros, és mondhatni az első helyzeteikből kettőt nyomban értékesítettek is, így hamar hátrányban találtuk magunkat. Csapatunk majd csak a 30. percben jutott igazi helyzetig, ekkor Ilyés fejesét védte a hazai kapus lábbal, ám ami nálunk kimaradt az a másik oldalon bement, így háromgólos előnnyel mehetett a szünetre ellenfelünk. A második félidőben aztán korán sikerült szépíteni, de sajnos egyből kaptuk az újabb gólt, amit ha sikerült volna elkerülnünk, talán másképp alakul a mérkőzés vége. A kiállítás a mi malmunkra hajtotta a vizet, de hiába húztunk elő egy huszáros hajrát, az egyenlítés már nem jött össze, pedig meg volt rá minden esélyünk.

A vasárnapi mérkőzés után kicsit szusszanhatnak a játékosok, legközelebb egy hét múlva leszünk pályán, a Szegedet fogadjuk majd.

Dunaújváros PASE – Körösladányi MSK 4 – 3 (3 – 0)
Gólszerzők: Kesztyűs M. a 8., Szepessy R. a 13., az 59. (mindkettő 11-esből), Markovics B. a 38. ill. Bartik M. az 58., Burai D. a 77. és Kisari T. a 84. percben.
Sárga lapok: Szepessy R. a 94. ill. Zelenyánszki L. a 30., Szántó M. a 71., Ruzsa Z. a 88. és Vincze D. a 94. percben.
Kiállítva: Barta B. (Dunaújváros) a 63. percben.
Jók: Vincze D., Szabó Á., Bartik M.

250 néző

Dunaújváros PASE: Pokorni P. – Barta B., Markovics B., Novák Zs. (Halász P. a 93′), Dorogi R., Szepessy R., Kesztyűs M. (Héjjas Zs. a 78′), Hompót D., Tóth Á. (Áman Á. a 61′), Al-Sheraji, Barna Zs.

Vezetőedző: Lőrincz Emil

Körösladányi MSK: Nagy B. – Ruzsa Z., Szabó Á., Zelenyánszki L. (Knyihár D. a 66′), Szántó M., Prasler, Ilyés T., Mácsai L. (Kisari T. a 73′), Vincze D., Pusztai A. (Bartik M. a 46′), Burai D.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Fodor Sándor: Az első félidőt nagyon elrontottuk csapatszinten. Nagyok voltak a távolságok, nem volt meg az összhang sem a védelem támogatottságában, sem a támadók támogatottságában. Tíz perc mutatott játék volt ebben a szakaszban, így teljesen megérdemelten szerzett tetemes előnyt a hazai csapat. A második félidőben szerkezetet váltottam, ezután sokkal jobb arcát mutatta a csapat, melynek eredményeképpen szépíteni tudtunk. Röviddel a rúgott gól után egy figyelmetlenségből jogos büntetőből 4-1-re elhúztak a dunaújvárosiak. A kiállítás után a csapat megmutatta, hogy van tartása, kockáztattunk és a hosszabbítás utolsó percében egyenlítési lehetőséget szalasztottunk el. Összességében az első félidőben a sokkal jobban játszó és motivált hazai csapat nyerte meg a mérkőzést.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 3 =