Körösladányi MSK

Újoncok rangadója: Szegedi VSE csapatát fogadjuk vasárnap

Rangadóval folytatódik a bajnokság számunkra, hiszen a szomszédos Csongrád megyei bajnok érkezik hozzánk vasárnap. A Szegedi VSE éppen múlt héten szerezte meg első pontjait, amikor csapatunk első vereségébe szaladt bele. Vasárnap értékes pontokat osztanak.

 

A Csongrád megyei csonka bajnokság győztesét látjuk vendégül vasárnap délután. A szegediek szinte hibátlanul lettek bajnokok, csupán egy döntetlen rondított bele a szezonjukba. Az NBIII-as bajnokság már gyengébben indult a csapatnak, három vereség után múlt héten tört meg számukra a jég, és a Dabas-Gyón csapatát múlták felül egy góllal. Ez a mérkőzés volt az első olyan a Csongrád megyei csapat idei szezonjában, amikor nem kaptak gólt, mert az első három körben összesen tízszer vették be a kapujukat.

Csapatunk múlt héten huszáros hajrát produkált, de akkor ez nem ért pontot a Dunaújváros otthonában, ettől függetlenül az eddig mutatott játékunkra és eredményeinkre nem lehet panasz. Vasárnap a Szeged ellen roppant értékes pontokat osztanak majd, hiszen egy szintén újonc csapat ellen ebben a szezonban a győzelemre kell törekednünk, főleg hazai környezetben. Reméljük, hogy a hosszabb pihenő jókor jött, és játékosaink ismét remek formában lépnek pályára, aminek meglesz az eredménye. Hajrá Ladány!!!

2020. augusztus 23., 17:30
Körösladányi MSK – Szegedi VSE

Kép: Dunaújváros PASE facebook

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy + 12 =