Körösladányi MSK

Rákosmentére utazunk szerdán – 6. forduló

Szerdán az NBIII-as bajnokság hatodik fordulója következik, a hazai bajnoki után pedig idegenben lépünk pályára, Rákosmentén. Ellenfelünk jelenleg a tizenkettedik helyen áll, két pontra lemaradva csapatunktól.

 

Az előző szezont hetedikként fejezte be soron következő ellenfelünk, a jelenlegi szezonban pedig hasonló eredményeket értek el eddig, mint csapatunk. A bajnokságot egy váci győzelemmel kezdték, majd az újonc Hódmezővásárhely legyőzte őket, ezt pedig egy szekszárdi siker követte. A legutóbbi két fordulóban az ESMT és a Dabas-Gyón ellen sem sikerült pontot szerezniük, a csapat hazai környezetben eddig nem csak nyeretlen, de az összes pontját idegenben érte el. Ellenfelünk egyébként rendre szoros meccseket játszott, komoly vereségbe nem szaladtak bele, illetve többgólos győzelmük sem volt.

Együttesünk a vasárnapi Szeged elleni sikerből táplálkozhat szerdán, hiszen a Rákosmente otthonában a pontszerzésre szeretnénk törekedni. Az eddigi lendületünk rendben van, ha ezt tartani tudjuk, akkor hasonlóan az eddigi mérkőzéseinkhez, nem lehetünk bajban. Szurkoljunk játékosainknak, hogy szerdán tovább gyarapítsák pontjainkat. Hajrá Ladány!!!

2020. augusztus 26., 17:30
Rákosmente FC – Körösladányi MSK

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − tizenegy =