Körösladányi MSK

A második félidőben jöttek a gólok és az újabb győzelem

A Szegedi VSE csapatát fogadtuk vasárnap délután Körösladányban és ugyan már az első félidőben megszerezhettük volna a vezetést, de ez csak a szünet után következett be. Vincze fejes gólja megnyugtatta a csapatot, utána pedig még kétszer mattoltuk a szegedi védelmet. Három rúgott góllal pedig nem lehetett más az eredmény, mint győzelem.

 

51. perc: Krajcsó szögletből tekerte a kapu elé a labdát, Vincze D. pedig fejjel volt eredményes. (1-0)

70. perc: A 69. percben pályára lépő Kisari kapott remek labdát Krajcsótól, támadónknak szinte csak a kapuig kellett “gyalogolnia” és a hálóba passzolni a labdát. (2-0)

87. perc: Ilyés passzából Kisari lépett ki ismét gólhelyzetben, most a passzt választotta, Burai pedig az üres kapuba továbbította a pöttyöst. (3-0)

90. perc: Sarokrúgást végeztek el a szegediek is, középen Vidát találta meg a labda, aki fejjel bevette Nagy kapus kapuját. (3-1)

A szegediek átadták csapatunknak a területet, de nem nagyon tudtuk eleinte feltörni a vendég reteszt. A 12. percben Mácsai passzából Burai előtt adódott lehetőség, de a kapus ezt védeni tudta. Ezután a 31. percben Ruzsa lövése tévesztett kicsivel célt, majd a hajrába érve Zelenyánszki kiugratásából Burai lépett ki ziccerben, de lövése a kapufáról kijött. A félidőt Hatvani lövése zárta, ami nem talált kaput. A szünet után jött a megnyugtató gól az 51. percben, Krajcsó szögletét Vincze fejelte a szegedi kapuba. Ezután Busa előtt a másik oldalon is volt egy nagy lehetősége a Szegednek, de Nagy kapus résen volt és lábbal védett, majd a csereként beálló Kisari egy perc alatt betalált, ezzel kettőre növelve az előnyünket. A hajrában aztán jött az újabb helyzetünk és az újabb gólunk, majd ahogy az első félidőt is, úgy a mérkőzést is egy szegedi lehetőség zárta, ám ebből a hajrában gól lett, így ellenfelünk kozmetikázta az eredményt.

Csapatunk dominált a mérkőzésen, ha a helyzeteinkkel jobban gazdálkodunk, akkor több gólt is szerezhettünk volna. Szerdán Rákosmentén folytatódik számunkra a bajnokság.

Körösladányi MSK – Szegedi VSE 3 – 1 (0 – 0)
Gólszerzők: Vincze D. az 51., Kisari T. a 70., Burai D. a 87. ill. Vida I. a 90. percben.
Sárga lapok: Zelenyánszki L. a 18., Burai D. a 33., Ruzsa Z. a 48. ill. Zana D. a 37. és Dóra D. az 57. percben.
Jók: Vincze D. (mezőny legjobbja), Ruzsa Z., Kisari T., Nagy B.

300 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. – Krajcsó K., Ruzsa Z., Zelenyánszki L., Szántó M., Prasler (Kisari T. a 69′), Ilyés T., Mácsai L. (Bartik M. az 57′), Vincze D., Pusztai A. (Szabó Á. a 60′), Burai D.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Szegedi VSE: Molnár K. – Kormányos K., Tóth I. (Vida I. az 55′), Pócs D. (Zsoldos Á. a 60′), Csamangó T., Pócs T., Ondrejó T., Hatvani J. (Papp Á. a 49′), Busa B., Dóra D., Zana D.

Vezetőedző: Vágó Attila

Fodor Sándor: Sokkal lassabb ritmusban játszottunk az első félidőben, mint az eddigiekben, ennek ellenére három 100 százalékos helyzetünk volt. A második félidőben egy szöglet után a mérkőzésen kiválóan játszó Vincze Dániel megszerezte a megnyugtató vezető gólt, ezt követően Kisari remekül szállt be a meccsbe és góllal, majd gólpasszal járult hozzá a nagyon értékes győzelemhez, az egyébként sportszerűen játszó szegediek ellen.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 + tizenhat =