Körösladányi MSK

Rádai Gergely csatlakozik csapatunkhoz

A MOL Fehérvár FC II. számú csapatától érkezik hozzánk Rádai Gergely, aki a középpályán lehet majd bevethető a bajnokság további részében. A futballista Szegeden nevelkedett.

 

A középpályára igazoltunk játékost Rádai Gergely személyében. A futballista még csak tizennyolc esztendős, az utánpótlás korosztályokat a SZEOL csapatában járta végig, egészen az U17-es korosztályig. 2018-ban került a MOL Fehérvár FC-hez, ahol az U19-esek között szerepelt, illetve az NBIII-ban is bemutatkozott. Az előző idényben is még az U19-es csapatot erősítette, az NBIII-ban csak néhányszor csereként állt be. A fiatal játékos csapatunkban megkapja a lehetőséget arra, hogy az NBIII-ban is bizonyítson.

Gergelynek sok sikert kívánunk Körösladányban!

Érkező: Krajcsó Krisztián (DEAC), Mácsai László (Békéscsabai Előre II.), Ivicevic Márk Fülöp (Füzesgyarmat), Talpalló Ákos (Füzesgyarmati SK U19), Gyomai Ákos (Gyomaendrődi FC), Szabó Viktor (Grosics Akadémia U19), Pusztai András (Békéscsabai Előre II.), Vastag Richárd (Balatonfüred), Rádai Gergely (MOL Fehérvár FC II.), Ilyés Tamás (Békéscsabai Előre – kölcsönben)

Távozók: Boros Ádám (Okány), Laksteter Jován (abbahagyta), Farkasinszki László (Dévaványa), Zsíros Péter (Mezőberény), Krajcs Gábor (?), Sipos Krisztián (?), Balogh Milán (Mezőmegyer)

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét − kettő =